Connect with us

Nieuwste

Beelden: Nu ook Johnny de Mol onder vuur wegens ongepast gedrag

johnny de mol

Na The Voice-seksrel zijn alle ogen gericht op Bekende Nederlanders die over de schreef gaan en hun handjes niet kunnen thuishouden. Ook Johnny de Mol kwam al in opspraak wegens ongepast gedrag. Zo was er een naar moment tijdens het programma Thank You For The Music.

Op de beelden is te zien hoe de presentator een van de zangers op een behoorlijk ongepaste manier begint te betasten. Kijkers reageerden massaal dat ze dit niet vinden thuishoren op televisie.

Talpa reageerde indertijd heel boos. Zij vonden dat het fragment compleet uit verband was gerukt. “Iedereen in de studio was dolenthousiast over het optreden van de 26-jarige Ryan, uit het team van Marlayne.”

De verklaring van Talpa luidde: “Als captain van het concurrerende team springt Johnny uit enthousiasme op het podium waardoor hij hem probeert af te leiden tijdens zijn optreden en punten voor zijn team probeert te vergaren. Dat is ook onderdeel van het spel in Thank You For The Music.”