Connect with us

Nieuwste

Ali B geeft dan toch toe: ‘Heb ziekelijke seksverslaving’

Ali B

Op de valreep is Ali B dan toch betrapt op een pijnlijke bekentenis. In zijn boek De Ali B-methode, inmiddels uit de handel gehaald, geeft de rapper toe dat hij een seksverslaving heeft.

De carrière van Ali B is wellicht voorgoed voorbij. Er zijn niet alleen de schokkende onthullingen in de BOOS-reportage, maar ook twee aangiftes, waarvan eentje over verkrachting. Werkelijk niemand wil nog wat met hem te maken hebben. Uitgeverij Maven Publishing legde de verkoop van zijn boek per direct stil.

Op het nippertje kon columnist Jan Dijkgraaf nog een exemplaar op de kop tikken. En daarin vond hij een veelzeggende bekentenis. Nu hij door meerdere dames van verkrachting is beticht, is deze bekentenis behoorlijk belastend.

In zijn column Briefje van Jan schrijft hij: “In het boekje onthul je namelijk voor het eerst dat je niet alleen verslaafd was aan gokken en drugs (daar had je al eerder mee gekoketteerd), maar ook… seksverslaafd.” Ook de Vlaamse krant las een opvallende passage in het boek: “Ik was moe, zat de hele tijd in de schulden en had verstoorde relaties met meisjes omdat ik niet eerlijk tegen ze was.”

Met geld smijten in Dubai

Jan merkt ook fijntjes op dat Ali B zich zelf niet stoort aan zijn seksverslaving. “Want je zit lekker met je geld te smijten in Dubai en alle vrouwen die zeggen dat je een seksueel roofdier bent, maak je voor leugenaar uit.”

Volgens de columnist is Ali B gewoon een ziek ventje. “Maar ik geloof dat we wel mogen stellen dat ánderen, met name de vrouwen die jij zou hebben aangerand, verkracht en geestelijk vernederd (‘Niemand gaat jou geloven!’) er wel last van hebben. Dat lijkt me kansrijker dan dat je er een of ander flinterdun zelfhulpboekje bij pakt. Die helpen namelijk niet echt tegen ziektes in je hoofd.”

Lees verder

Nieuwste

Vuile was Monique buiten gehangen: ‘Affaires met getrouwde mannen’

Monique Westenberg

De verhalen over Monique Westenberg blijven zich opstapelen. In het verleden had ze meerdere affaires met getrouwde mannen. Ook had ze altijd een voorkeur voor mannen met veel aanzien en geld.

De blondine heeft al jaren de reputatie van een golddigger. Na de breuk met André Hazes verblijft ze nog altijd in hun villa en komt ze niks tekort. Toen ze voor de zanger viel, speelde geld wellicht toch een belangrijke rol.

Eerder vandaag kwam naar buiten dat Rachel en Monique elkaar al veel langer kennen dan gedacht. Het is ook geen geheim dat Rachel de blondine niet kan zien of ruiken. “Monique komt van het kamp in Rotterdam”, legde een bron uit.

In het verleden vond er iets plaats waardoor Rachel haar schoondochter niet kan luchten. “André Hazes senior heeft vroeger met Monique lopen rommelen toen hij iets met Rachel had. Daarom praten ze niet met elkaar en moeten ze elkaar ook niet.”

Affaires met getrouwde mannen

Ondertussen komen er alsmaar meer verhalen over Monique naar buiten. “Monique zou in eerdere relaties met mannen de slechterik zijn geweest door met ze te gaan terwijl die mannen zelf al bezet waren”, schrijft Reality FBI. Haar vermeende affaire met de broer van een goede vriendin van haar, Wesley Saabeel is daar een goed voorbeeld van.

Monique zou daarvoor een affaire hebben gehad met een gehuwde man. “Die zelf twee kids had met een vrouw. De man koos uiteindelijk voor zijn vrouw. Volgens bronnen was Monique altijd op zoek naar vriendjes met ‘aanzien’, omdat ze daar zelf naar snakte.” Die informatie kwam uiteindelijk ook bij Rachel terecht, reden waarom ze altijd tegen een relatie met haar zoon was.

Lees verder

Nieuwste

Pedofiel drinkt flesje vloeistof tijdens voorlezen vonnis en valt dood

verdachte Texas

Donderdag is een man uit Texas overleden kort na zijn veroordeling wegens het misbruiken van een kind. Vlak voordien had hij een flesje vloeistof gedronken.

Advocaat Jamie Beck onthulde aan CNN: “Terwijl het vonnis werd voorgelezen, dronk hij een flesje water die bij de raadsman had gestaan.” Edward Leclair stond terecht voor vijf aanklachten van seksueel misbruik. De advocaat vervolgt: “Onze onderzoeker zag hem het water opdrinken.” Het water zou een troebele kleur hebben gehad.

De man had inderdaad iets gedronken, dat bevestigt ook zijn eigen advocaat. “Ik keek om en zag hem drinken. Zijn hand was aan het beven, ik dacht toen dat dat was door het verdict. Hij bleef gewoon drinken.” Eenmaal terug in zijn cel moest hij braken. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en brachten de man naar het ziekenhuis. Hij zou het niet overleven. Nu komt er een autopsie om de doodsoorzaak te onderzoeken.

Lees verder

Nieuwste

Roy Donders en Michelle gaan trouwen: kindje op komst?

Roy Donders

Roy Donders maakte eerder dit jaar bekend dat hij bezweek voor de charmes van Michelle uit Eindhoven. Nu geeft de stylist aan dat hij helemaal klaar is voor de volgende stap: trouwen en een kindje krijgen.

Roy vertelt aan RTL Boulevard: “We zijn dolgelukkig en hebben het hartstikke leuk. We zijn super verliefd en het wordt alleen maar steeds mooier, leuker en beter.”

Donders is stapelverliefd en laat er dan ook geen gras over groeien. “Ik zou ook wel graag willen trouwen in de toekomst, dus er is nog genoeg in het vooruitzicht. Misschien ooit nog een kindje, wie weet.”

De twee leerden elkaar vorig jaar op vakantie in Griekenland kennen. Hoewel zij toen nog in een relatie stond, verbaasde het Roy dat hij gevoelens begon te krijgen voor Michelle. Het stel besloot hun gevoelens een kans te geven en sinds maart zijn ze een setje.

Lees verder
Advertisement

Trending