-

Nieuwste

Ook volgend jaar krijgen we André Hazes niet meer te zien

André Hazes

Het lijkt er alsmaar meer op dat we André Hazes ook volgend jaar niet meer te zien gaan krijgen. Een betrouwbare bron meldt dat hij pas in 2023 zijn comeback maakt. Groter dan ooit, klinkt het.

De zanger houdt zich oorverdovend stil. Zijn management is ijverig bezig om alle shows in 2022 te annuleren. De grote vraag is hoe lang de mediapauze nog gaat duren? In weekblad Privé onthult een bron dat die pauze nog heel lang zal duren.

Andere dingen

André Hazes wil zich volgend jaar op heel andere dingen richten. “De kans is minimaal dat André in 2022 op het podium zal staan. Of het moet ineens extreem goed met hem gaan. In het nieuwe jaar wil hij veel internationale shows bekijken, waar hij van kan leren. Voornamelijk in Las Vegas, waar ook zijn vader vaak kwam”, weet de insider.

Dat is ook wat Yvonne Coldeweijer vernomen heeft. Haar bronnen geven aan dat de zanger naar Las Vegas trekt. De bron in Privé legt verder uit: “De bedoeling is om in 2023 grootser terug te komen dan ooit. Met een nieuwe cd en verfrissender dan ooit.”

Gek van de stimulerende middelen?

André is wellicht niet alleen afwezig als gevolg van een burn-out. Iedereen denkt dat er ook een verslaving in het spel was.

Daarover onthult de Privé-bron: “Vermoeidheid is niet het enige probleem, het is geen geheim dat André vaak in de sportschool is te vinden en het verhaal gaat dat hij daar niet alleen ‘op eigen kracht’ tot verbluffende resultaten kwam… André onderging en complete metamorfose, maar daar zouden ook stimulerende middelen aan te pas gekomen zijn.”

Dergelijke middelen kunnen een slecht effect hebben op de stem, vertelt de insider. “Dat is iets waar André nu enorm mee zit en waar hij ook wat aan wil gaan doen.”

Liefdeshereniging Monique

Het liefst van al wil André gewoon terug bij zijn Monique zijn. “De zanger wil niets liever dan dit familiegevoel terug, maar Monique zal dat niet zomaar toelaten. Ze wil eerst voor honderd procent zeker weten dat haar ex weer de man is op wie ze zeven jaar geleden verliefd is geworden”, aldus de betrouwbare bron.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder