-

Nieuwste

Ook Rachel Hazes is slachtoffer van Marco Borsato

Rachel Hazes

In de zaak rond Marco Borsato zijn er alleen maar verliezers. Naast het slachtoffer is er zelfs ook nog Rachel Hazes. Ook zij heeft zwaar te lijden, want wie heeft het nog over haar? Dringend tijd om zelf een beetje de aandacht op te zoeken.

Gisteren postte Rachel op haar Instagram een kiekje van een enorm hart, gemaakt van kerstballen. Ze doet uitschijnen dat ze opnieuw van straat is. “Liefde is… gisterenavond thuiskomen en een mooi kado voor de deur.” Later geeft ze nog mee: “Dadelijk hoor je de rest.”

Aanbidder?

Haar roep om aandacht blijft niet onbeantwoord. De showmedia springen er meteen bovenop. Iedereen vraagt zich natuurlijk af of Rachel opnieuw een vriend heeft? Hazes-volgeling Guido den Aantrekker duidde het nieuws bij Shownieuws. “We hebben weer een mysterie in de show, hartstikke leuk. Nee, zij plaatste op Instagram een foto van een nogal groot uitgevallen hart. We zien het hier. Daar stond ook een boodschap bij.”

Haar bericht hint duidelijk in de richting van een nieuwe liefde of een aanbidder. “Dan gaan natuurlijk bij Shownieuws op de redactie alle toeters en bellen af, verloven worden ingetrokken, want er moet natuurlijk uitgezocht worden hoe dit zit”, legt Guido uit. Hij bevestigt ook dat de redactie vervolgens even contact opnam met omgeving van de weduwe van Hazes.

Flauwe grap

En wat zegt die omgeving dan? “Daar wordt eigenlijk een beetje de suggestie gewekt dat het om een grap gaat. Als je de post eronder leest, dan zie je ook dat bijvoorbeeld Els Hofland, haar zus, zegt: ‘Oh, heb ik iets gemist?’ En dat Rachel zegt: ‘Nee, jij weet alles al!’ Met heel veel lachebekjes.”

Guido denkt dan ook dat het gewoon om een cadeau van zoon André Hazes gaat om haar te bedanken voor de goede zorgen die hij krijgt in hotel mama.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder