-

Nieuwste

Houdt Rachel Hazes illegale pokeravonden op haar appartement?

Rachel Hazes

Er circuleert een hardnekkig gerucht over Wesley Sneijder. Hij zou samen met zijn broer illegale gokavonden organiseren. Die pokeravonden waren illegaal en vonden naar verluidt plaats in het appartement van Rachel Hazes.

Volgens Reality FBI zou Wesley zich in het illegale pokercircuit begeven. Een bron zegt dat Wesley de pokeravonden organiseerde samen met zijn broer in de flat van Rachel Hazes. Het is onduidelijk waarom dit gebeurde in de flat van Rachel. Buren zouden gezien hebben hoe een pokertafel is binnengedragen.

Gokken

Wesley is onlangs al in verband gebracht met gokken. Verschillende media berichtten vorige maand dat de politie Wesley Sneijder en Dirk Kuyt in beeld heeft wegens illegaal gokken. De twee voormalige voetballers zijn gehoord in een onderzoek naar de Haagse drugsbaron Piet S. De ex-voetballers zouden gegokt hebben op de illegale goksite Edobet van Piet S.

Wesley zou zijn gokschulden niet betalen en Dirk zou heel hoge bedragen hebben vergokt.

Ontkenning

Kuyt ontkent met klem. “Ik heb geen enkele criminele activiteit gedaan en dat heeft de politie mij ook bevestigd.” Hij gokte wel eens, maar altijd legaal. Dirk wordt momenteel niet vervolgd.

Wesley viel van zijn stoel toen hij de geruchten hoorde. Hij zou aan de politie verklaard hebben dat het ging om een familielid. De ex van Yolanthe haalde fors uit op zijn sociale media naar alle debielen die maar half een artikel lezen of het half willen lezen. Wesley voegt er nog aan toe: “Ik ben geen wanbetaler, want ik heb daar nooit gegokt. Ik heb niets met die hele onzin te maken.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder