Connect with us

Nieuwste

Sarah over relatie met André Hazes: ‘Het is helemaal niet uit!’

Sarah van Soelen

Na lang stilzwijgen reageert Sarah van Soelen nu voor het eerst op de breuk met André Hazes. Volgens haar zijn ze gewoon nog samen en hebben ze even een pauze genomen. De reacties liegen er niet om: “Arme griet.”

André zou Sarah gedumpt hebben na een beweerde psycho-actie. Nu vertelt ze aan roddelkanaal Reality FBI dat het niet uit is. De influencer voegt er wel aan toe: “Maar er is inderdaad een pauze, voor ons allebei, veel dingen te verwerken en daar is rust bij nodig.”

Ontzettend triest

Yvonne Coldeweijer vindt het heel triest dat Sarah denkt dat ze nog samen zijn. Ondertussen is het overduidelijk dat de zanger niets meer van haar wil weten. Meer nog: ze hebben letterlijk nul contact. Dat geeft Sarah ook toe: “Weinig, maar dat zegt toch niks? Er is niks verleden tijd.”

Volgens Yvonne is Sarah de weg compleet kwijt. “Arme griet. Ze belt en appt hem zo vaak, maar hij negeert haar dood. Hij wil haar niet meer. Het huis is verkocht. Spullen opgehaald. Het is klaar, maar ze wil de breuk gewoon niet accepteren.”

Zielig

De showbizzkenner vindt het best zielig voor Sarah. “Ik vind het eigenlijk sneu. Kan haar omgeving haar niet begeleiden hierin? Dit lijkt me niet echt gezond. André is moving on…”

Juice Channel is dan weer bezorgd dat de influencer zichzelf iets zou aandoen gezien haar verleden van mentale problemen. “André Hazes en Sarah van Soelen hebben op dit moment geen contact. Toen André net uit Alicante was bleef Sarah hem wel constant berichten sturen. Op een gegeven moment hielden deze berichtjes op.”

André was toen zelfs bang dat hij niets meer hoorde van Sarah. Deze meid had immers zomaar kunnen doordraaien, klinkt het.

Lees verder

Nieuwste

Gordon onder vuur na smerige uithaal naar Ewout Genemans

Gordon

Gordon heeft zich de woede van talrijke mensen op de hals gehaald. Hij deelde een smerige sneer uit naar Ewout Genemans. Volgers pikken dit niet. “Wat een zure reactie!”, klinkt het.

Ewout postte op Instagram een kiekje met interventionist Maarten Dammers. Het duo is al enkele maanden op pad voor de opnames van Verslaafd. Volgers zijn heel enthousiast en dat is te merken aan de positieve reacties.

Maar een reactie valt uit de toon. Gordon sneert: “Geen budget voor styling?” De fans snappen niet waarom de presentator zo zuur reageert. “Moet je nou echt altijd andere mensen omlaag brengen om jezelf beter te voelen?”, vraagt iemand zich af.

Gordon heeft de kwalijke gewoonte om zijn reacties en berichten telkens te verwijderen. Inmiddels reageerden meer dan tachtig mensen op de reactie van de presentator. Enkelen vallen Gordon persoonlijk aan. “Ze kunnen beter iets aan jouw hoofd doen”, haalt iemand uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ewout Genemans (@ewoutgenemans)

Lees verder

Nieuwste

Opnieuw slaande ruzie tussen Bassie en Adriaan

Bassie en Adriaan

Het is weer heibel tussen de broers Aad en Bas van Toor. Adriaan mag niet meer bij Bassie op de koffie omdat hij gevaccineerd is tegen corona.

Aad van Toor zit in zak en as omdat hij geen contact meer heeft met Bas. Bas verbrak de banden met zijn broer naar aanleiding van een discussie over het coronavaccin. Aad onthulde aan Story dat hij zich inderdaad liet vaccineren.

Opzettelijk besmetten

Bas wil niet dat Aad nog op bezoek komt omdat hij hem opzettelijk zou willen besmetten. Dat is natuurlijk onzin. Aad vindt de situatie vreselijk en hij krijgt ook geen antwoord meer op mailtjes. “Ik heb er alles aan gedaan, maar het houdt op een gegeven moment op.” Ook dochter Liesbeth zit heel verveeld met de toestand. Zij zegt: “Het enige wat we tegen Aad hebben gezegd is dat hij hier niet kan komen wanneer hij uit een vliegtuig komt. Hij zal dan eerst tien dagen in quarantaine moeten.”

Aad voegt er nog aan toe dat hij bang is dat hij zijn broer nooit meer zal zien vanwege zijn zwakke gezondheid.

Lees verder

Nieuwste

BREAKING: Prinses Beatrix positief getest op coronavirus

Beatrix

Prinses Beatrix is positief getest op het coronavirus nadat ze last had van een milde verkoudheid. Ze ging meteen in quarantaine.

De Rijksvoorlichtingsdienst laat weten dat de prinses zich strikt houdt aan alle basisregels die gelden voor mensen die positief testten op het virus.

Personen die recent in contact kwamen met de prinses zijn op de hoogte gebracht. Ook zij zullen zich laten testen en in quarantaine gaan.

Later meer…

Lees verder

Trending