Connect with us

Nieuwste

Erica Meiland na Hallmark-ban: ‘Vreemde maatschappij!’

Erica Meiland

Na de ophefmakende uitlatingen van Erica Meiland zette Hallmark de samenwerking met de Meilandjes stop. Enkele Meiland-producten zijn uit de handel gehaald. Daar snapt Erica helemaal niets van. “We leven in een vreemde maatschappij.”

In haar biografie deed Erica enkele heftige uitspraken over moslimvrouwen die een hoofddoek dragen. DeKanttekening.nl weet dat verschillende moslimvrouwen contact opnamen met Hallmark om hun beklag te doen.

Erica is woest

Hallmark kan zich niet vinden in de uitspraken van de vrouw van Martien. Het merk pleit precies voor meer diversiteit. “Wij sluiten niemand uit en vinden dat iedereen erbij hoort en ertoe doet. Wanneer een partner met wie wij samenwerken onze visie niet deelt, voelen wij ons genoodzaakt deze producten offline te halen.”

Erica is met verstomming geslagen. Ze vertelt aan Shownieuws dat de samenwerking zonder het minste overleg is stopgezet. “Ze zijn even in beraad en tijdens het beraad hebben ze de collectie offline gehaald. Wordt vervolgd. We leven in een vreemde maatschappij tegenwoordig…”

Lees verder

Nieuwste

BREAKING: Prinses Beatrix positief getest op coronavirus

Beatrix

Prinses Beatrix is positief getest op het coronavirus nadat ze last had van een milde verkoudheid. Ze ging meteen in quarantaine.

De Rijksvoorlichtingsdienst laat weten dat de prinses zich strikt houdt aan alle basisregels die gelden voor mensen die positief testten op het virus.

Personen die recent in contact kwamen met de prinses zijn op de hoogte gebracht. Ook zij zullen zich laten testen en in quarantaine gaan.

Later meer…

Lees verder

Nieuwste

Anti-Zwarte Piet-demonstranten in Volendam aangevallen met eieren en oliebollen

Volendam

Vanmiddag is in Volendam een groep anti-Zwarte Piet-betogers aangevallen. De actievoerders hadden zich verzameld bij het Havenhof toen ze door een grote groep belaagd zijn.

De voorstanders van Zwarte Piet begonnen hen te bekogelen met eieren en oliebollen van een nabijgelegen kraam. Ook zijn er klappen gevallen. De betoging was niet op voorhand aangekondigd.

Het ging om demonstranten van Kick Out Zwarte Piet. Ze scandeerden onder andere ‘Volendam, schaam je dood!”

Toen de bekogeling begon, trokken de betogers zich terug naar een bus. De tegendemonstranten omsingelden de bus en dan volgden er nog meer eieren en oliebollen. Er is ook vuurwerk afgestoken.

De politie was slechts beperkt aanwezig en kon aanvankelijk niet veel doen. De bus met demonstranten kon uiteindelijk gewoon vertrekken. Een politiewoordvoerder had het over een ‘grimmige’ sfeer.

Lees verder

Nieuwste

Meisje (13) geëlektrocuteerd in bad door telefoon aan lader

kabel van lader

In de Franse stad Mâcon is een 13-jarig meisje in bad geëlektrocuteerd nadat haar mobiele telefoon in bad was gevallen. Op dat moment lag de telefoon aan de lader.

In eerste instantie lukte het nog om het kind te reanimeren. Dat melden de Franse media. Na enkele dagen in coma in het ziekenhuis in Lyon, is ze toch bezweken aan haar verwondingen.

De moeder van het meisje heeft in een lokale krant een dringende waarschuwing. “Laat dit een waarschuwing zijn voor alle jongeren die altijd hun mobieltje vasthebben: geen telefoon in bad!”

Lees verder

Trending