-

Nieuwste

Lil’ Kleine wil Jaimie Vaes jaloers maken met andere dame

Lil’ Kleine vertoeft de laatste tijd bijzonder veel in het gezelschap van een andere dame. Ze hebben talrijke afspraakjes, gaan samen op hotel en gaan uitgebreid eten.

En dat steekt hij niet onder stoelen of banken. De rapper deelt het geregeld op zijn sociale media. Wil hij zo Jaimie Vaes jaloers maken?

Deze week was Lil’ Kleine alweer op de hort met een andere vrouw. Het was ook niet hun eerste date. In zijn Instagram Stories deelt hij de beelden van een etentje met die andere dame. De vrouw in kwestie zou al een relatie hebben, maar toch worden de twee opvallend veel samen gespot. Ze zijn ook samen gezien in het Okura Hotel.

Jaloers maken

De rapper zou zo zijn ex verloofde Jaimie jaloers willen maken. Een verzoening is echter nog niet voor morgen. Jaimie Vaes verklapte in haar realityserie dat haar vertrek uit Nederland definitief is. “Het is tijd voor verandering, daar heb ik nu behoefte aan.”

Nu woont ze samen met haar zoontje Lío op Ibiza. Jaimie vervolgt: “Af en toe ben ik nerveus, omdat ik niet weet wat er gaat komen. Of dat weggaat weet ik niet, maar voor nu is het goed. Ik heb besloten om op Ibiza te blijven met Lío, ik ben daar supergelukkig, Lío is daar gelukkig. Ik kan me nu geen betere plek wensen.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder