-

Nieuwste

Famke Louise en vriend Love Island-Denzel delen heugelijk nieuws

Famke Louise

Denzel Slager kroonde zich dan wel tot winnaar van Love Island, maar uiteindelijk ging hij aan de haal met Famke Louise.

Nu zetten de twee een belangrijke stap in hun relatie: ze gaan samenwonen. Het koppel geeft op de sociale media weinig ruchtbaarheid aan hun relatie. Vandaag maakt Famke een uitzondering. De zangeres deelt een filmpje van een ballon met de tekst: “Nieuwe woning gefeliciteerd.” De boodschap is bedoeld voor Famke en Denzel.

(Lees verder onder de afbeelding)

Famke en Denzel samenwonen

Onlangs gaf Famke Louise in Beau Monde meer duidelijkheid over haar relatiestatus. Ze bevestigde verliefd te zijn. De zangeres kiest er bewust voor om haar liefdesleven uit de media te houden. “Gewoon omdat het nog niet concreet is en ik geen behoefte heb aan allerlei meningen. Wanneer ik echt in een relatie zit, praat ik er wel makkelijker over.”

In dat interview had ze het ook over haar kinderwens. Ze zou maar al te graag moeder worden. Maar dan wel met de juiste persoon en alleen als de tijd rijp is. Famke zette haar muzikale carrière even on hold. Daarover zei ze: “Of misschien meer op televisie, maar wel als mezelf. Ik wil niet steeds de verkleedkist open hoeven trekken om mijn werk te doen. Ik word natuurlijk ook ouder, en mijn doelgroep ook. Dus de dingen die ik doe, de muziek die ik maak, alles zal meer volwassen worden.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder