-

Nieuwste

Mensen verspreiden bizarre beelden waarop R. de Vries wordt achtervolgd

Peter R. de Vries

Misdaadjournalist Peter R. de Vries is vanavond het slachtoffer geworden van een executiepoging met mogelijk fatale afloop. De verslaggever is om halfacht ’s avonds voor de studio van RTL neergeschoten in het hoofd.

De politie zegt dat er heel veel getuigen waren. Peter R. de Vries is naar het ziekenhuis afgevoerd. Hij had een serieuze hoofdwonde. De hulpverleners probeerden hem ter plaatse nog te reanimeren. Het is niet bekend of hij toen nog aanspreekbaar was. Ook over zijn huidige toestand is nog niets geweten.

Ondertussen kon de politie een verdachte oppakken op de A2. Er is mogelijk sprake van een tweede verdachte, maar ook dat is nog niet helemaal duidelijk. De omgeving van het incident is compleet afgezet. Zwaarbewapende politieagenten bewaken het ziekenhuis waar de misdaadverslaggever in kritieke toestand zou liggen. Andere onbevestigde bronnen maken gewag van het overlijden van de Vries.

Op de sociale media circuleren er bizarre beelden van hoe de journalist vlak voor de schietpartij achtervolgd wordt door een man met een helm. Het is niet duidelijk of deze persoon daadwerkelijk de verdachte is die later is opgepakt.

Peter R. de Vries achtervolgd

videostill Instagram

 

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder