Connect with us

Nieuwste

Mensen verspreiden bizarre beelden waarop R. de Vries wordt achtervolgd

Peter R. de Vries

Misdaadjournalist Peter R. de Vries is vanavond het slachtoffer geworden van een executiepoging met mogelijk fatale afloop. De verslaggever is om halfacht ’s avonds voor de studio van RTL neergeschoten in het hoofd.

De politie zegt dat er heel veel getuigen waren. Peter R. de Vries is naar het ziekenhuis afgevoerd. Hij had een serieuze hoofdwonde. De hulpverleners probeerden hem ter plaatse nog te reanimeren. Het is niet bekend of hij toen nog aanspreekbaar was. Ook over zijn huidige toestand is nog niets geweten.

Ondertussen kon de politie een verdachte oppakken op de A2. Er is mogelijk sprake van een tweede verdachte, maar ook dat is nog niet helemaal duidelijk. De omgeving van het incident is compleet afgezet. Zwaarbewapende politieagenten bewaken het ziekenhuis waar de misdaadverslaggever in kritieke toestand zou liggen. Andere onbevestigde bronnen maken gewag van het overlijden van de Vries.

Op de sociale media circuleren er bizarre beelden van hoe de journalist vlak voor de schietpartij achtervolgd wordt door een man met een helm. Het is niet duidelijk of deze persoon daadwerkelijk de verdachte is die later is opgepakt.

Peter R. de Vries achtervolgd

videostill Instagram