-

Nieuwste

LIVE: ‘Politie verijdelt tweede aanslag op Peter R. de Vries in ziekenhuis’

Peter R de Vries

Vanavond is misdaadjournalist Peter R. de Vries mogelijk het slachtoffer geworden van een fatale schietpartij. Een verdachte is opgepakt.

Peter R. de Vries kreeg rond halfacht deze avond meerdere kogels in het hoofd. De politie zegt dat er veel getuigen waren. Er circuleren ook filmpjes van de misdaadjournalist die bloedend op de grond licht. Het gaat duidelijk om de misdaadverslaggever.

Later op de avond kon de politie een verdachte klemrijden op de A2. Over de identiteit van de verdachte is nog niets bekend.

De Vries is in zwaargewonde toestand afgevoerd naar het ziekenhuis, dat streng beveiligd wordt. De politie is er massaal aanwezig om een tweede aanslag te verijdelen. Ondertussen verschijnen er op de sociale media meer en meer berichten (die onbevestigd zijn) dat de journalist inmiddels overleden is.

De Veiligheidsdriehoek van Amsterdam is momenteel moet spoed bij elkaar om de situatie te monitoren. Burgemeester Halsema komt later met een verklaring.

Later meer…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CESTMOCRO ??|?? (@cestmocro)

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder