Connect with us

Nieuwste

BREAKING: Eerste foto’s vermoedelijke schutter Peter R. de Vries gelekt

schutter De Vries

De vermoedelijke schutter van de aanslag op Peter R. de Vries is de 21-jarige rapper Delano G. uit Rotterdam. Nu circuleren ook de eerste foto’s op de sociale media.

De man voldoet aan het signalement. Dinsdagnacht vielen zwaarbewapende agenten zijn woning in Tiel binnen. Delono is dinsdagavond gearresteerd in de vluchtauto op de A4. Bronnen weten dat hij een crimineel verleden heeft.

De bestuurder van de vluchtauto is de 35-jarige Pool genaamd Kamil E. Ook in zijn huis in Maurik is een huiszoeking gedaan.

21-jarige rapper

Op het adres van de woning in Tiel staat het muzieklabel van de 21-jarige rapper ingeschreven. Een bewoner kan niet geloven dat de huiszoeking te maken heeft met de aanslag op de misdaadjournalist. “Ik heb het er koud van.”

Delano is wellicht de man die vijf keer op Peter vuurde. Opmerkelijk detail is dat Kamil E. vorige week al eens is opgepakt door de politie. Het ging toen om een incident van bedreiging. Daarbij is mogelijk een vuurwapen gebruikt.

Foto’s gelekt

Social mediagebruikers gingen meteen aan het googelen om de eerste foto’s van de rapper te pakken te krijgen. Met succes. Onder de hashtag #delanog worden ijverig beelden van de verdachte gedeeld. Delano G. wordt in zijn omgeving ook wel Demper genoemd. Onder die naam bracht hij onder andere het nummer ‘Bouw Op Mezelf’ uit.

Pikant detail: de rapper was nog aan de slag voor BNNVARA en Barz101. Die waren er als de kippen bij om de beelden te verwijderen.

Instagram / Marwajuicee

Instagram / Marwajuicee

In de onderstaande video horen we de rapper in kwestie ‘aan het werk’. Hij dweept blijkbaar met geweld, vuurwapens en het in de bajes zitten.