Connect with us

Nieuwste

Monique Westenberg zet nog eens flink de bloemetjes buiten

Monique Westenberg

Monique Westenberg had dringend nood om haar leven een beetje op te fleuren. Met dit lekkere zomerweer is je eigen tuintje natuurlijk de place to be. Daarom besloot de blondine om de bloemetjes buiten te zetten.

Omdat ze daar zelf niet zo veel verstand van heeft, nodigde ze ‘Pien de tovenaar’ uit. Monique toont het prachtige resultaat op Instagram. Ze schrijft: “Vandaag kwam deze lieve vrouw langs samen met haar man. Ik vroeg haar van de week om mijn tuin een beetje meer kleur en gezelligheid te komen geven. ‘Nou dat doen we dagelijks’, riep zij spontaan.”

En ja hoor, het resultaat mag best gezien worden. Monique is in haar nopjes. Ze besluit: “Binnen een handomdraai stonden er mooie potten met planten en bloemen en hingen er gave rieten lantaarntjes boven de tafel. Hier word ik zó vrolijk van.”

Lees verder

Nieuwste

Mensen hamsteren nu geen wc-papier maar kratten bier

kratten bier

Mensen beginnen massaal kratten bier te hamsteren. De reden daarvoor is de aankomende nieuwe Alcoholwet die op 1 juli in werking treedt.

Volgens de supermarkten is de verkoop van bier de voorbije weken enorm gestegen. Het AD meldt dat dit ook te maken heeft met het EK voetbal.

Een vriendengroep uit Drogteropslagen nam alvast voorzorgen. Zij kunnen er voor een flinke tijd tegen, want ze bestelden niet minder dan 490 kratten Grolsch. Ze betaalden 6.000 euro voor duizenden flesjes bier. Die zetten ze vervolgens op een platte kar en met de trekker ging het dan naar een schuur in hun dorp.

Op die manier profiteerden ze van een van de laatst stuntverkopen van hun lokale supermarkt. De jongens uit Drenthe zijn lang niet de enigen die hamsteren. De voorbije dagen circuleerden er video’s van mensen die enorme hoeveelheden kratten bier laten aanrukken.

Lees verder

Nieuwste

Dit is de nieuwe vlam van Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk heeft opnieuw geluk gevonden in de liefde. Zijn management bevestigt dat hij een relatie heeft met Martha Riemsma.

Riemsma is hoofdredacteur bij de krant De Twentsche Courant Tubantia. Ze heeft twee zonen uit een vorig huwelijk. Van Nieuwkerk was sinds 1986 getrouwd met Karin van Munster en inmiddels ook niet meer samen. Ook hij heeft twee kinderen: dochter Jet en zoon Kees.

Martha Riemsma

Instagram / Martha Riemsma

Matthijs trouwde in 1986 met Karin van Munster. In 2007 gingen ze even uit elkaar. Daarover was de presentator openhartig in DWDD: “Ik heb mijn ouders, kinderen en vrouw veel verdriet gedaan.”

Van Nieuwkerk onthulde: “Ze spraken me aan op losbandig gedrag. Op drank, mijn grootste vriend en vijand. Dat heb ik moeten dresseren, uiteraard, anders kun je niet leven, anders kun je niet een liefdevol en sociaal leven hebben in het gezin waar ik deel vanuit maak, en dat wilde ik graag.”

Het management wil wel niet ontkennen of bevestigen of de presentator nu officieel gescheiden is van Van Munster.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jet van Nieuwkerk (@tipvanjet)

Lees verder

Nieuwste

Tbs’er op onbegeleid verlof betast drie kinderen

tbs'er

In het centrum van Venray zijn zaterdag 19 juni drie kinderen betast door een tbs’er van De Rooyse Wissel. De persoon had onbegeleid verlof gekregen.

Het Openbaar Ministerie startte een strafrechtelijk onderzoek. Ze willen verder geen commentaar geven over de identiteit van de man, noch over de aard van het voorval.

De Limburger schrijft dat het gaat om een 42-jarige man die eerder veroordeeld is voor feiten van aanranding. Zaterdag had hij enkele uren onbegeleid verlof. Het is op dat moment dat hij zich vergreep aan drie kinderen van 13, 11 en 5 jaar oud.

De man is op heterdaad betrapt en een burger zette de achtervolging in. Omstanders konden de man overmeesteren.

Lees verder

Trending