-

Nieuwste

Monica Geuze overladen met bagger na titel mooiste vrouw van Nederland

Monica Geuze

Monica Geuze is nu officieel de mooiste vrouw van Nederland. De titel heeft ook een keerzijde. Dat leert ze nu op de harde manier.

Mannenblad FHM riep Monica vorige week uit tot mooiste vrouw van Nederland 2021. De presentatrice liet toen weten: “Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik het daar natuurlijk niet mee eens ben. Maar wel een eer dat ik ‘m mag dragen.”

Gestoord

Toen ze op haar hoge hakken het podium wilde betreden, zakte ze door haar enkel. Daarover grapt ze op Instagram: “Dat kan alleen mij gebeuren.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze)

In haar nieuwste vlog vertelt Monica ook over de negatieve kanten van alle aandacht. Ze is geschrokken van de zure reacties op de sociale media. Onder haar Instagram-post regende het negatieve kritiek. De presentatrice geeft een bloemlezing van de comments: “Mijn hond is nog knapper’, “vriendjespolitiek” en “jullie hebben verkeerd gekozen.”

Monica geeft aan dat ze het niet aan haar hart laat komen. Wel vraagt ze zich af waarom dit nodig is. Ze zegt: “Het is toch gestoord. Je hoeft het zeker niet eens te zijn met de titel. Kijk, smaken zullen altijd verschillen, maar los van dat vraag ik me af of het in deze tijd normaal is om zo gemeen te zijn.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze)

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder