Connect with us

Nieuwste

Lichaam vermiste Olivia (6) gevonden in sporttas op zeebodem

Olivia

Het lijkt er steeds meer op dat de verdwijning van de Spaanse meisjes Olivia (6) en Anna (1) dramatisch is geëindigd. Het Spaanse OM bevestigt dat het lichaam van het kind dat donderdag is aangetroffen in een sporttas op de zeebodem, wellicht Olivia is.

Een robot vond de sporttas vorige donderdag in de buurt van Tenerife. De tas lag op 900 meter van de zeespiegel en was verzwaard met een anker. De lokale autoriteiten zijn er vrijwel zeker van dat het om de zesjarige Olivia Gimeno Zimmerman gaat. Verder lag er naast de sporttas met het kind in nog een lege tas. Zusje Ana is nog steeds niet gevonden.

Een Spaans reddingsschip vond eerder nog een kinderstoeltje en een dekentje die wellicht van Anna waren. Op dat moment was de moeder van de kinderen nog hoopvol.

Vechtscheiding

De meisjes raakten eind april vermist. Hun vader, Tomas Gimeno, heeft hen wellicht ontvoerd. De moeder van de kinderen, Beatriz Zimmerman, zegt dat haar ex ermee dreigde dat ze haar kinderen nooit meer zou terugzien. De speurders denken dat Gimeno de scheiding niet kon accepteren.

Ook Spaanse premier Pedro Sanchez is erg aangeslagen door de vondst van het lichaam. Hij tweette: “Ik kan me de pijn van de moeder van de kleintjes Anna en Olivia, vermist op Tenerife, nog niet eens beginnen inbeelden, na het vreselijke nieuws dat we zopas te horen kregen. Een dikke knuffel, al mijn liefde en van mijn gezin aan Beatriz en haar geliefden.”

Lees verder

Nieuwste

Dit is de nieuwe vlam van Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk heeft opnieuw geluk gevonden in de liefde. Zijn management bevestigt dat hij een relatie heeft met Martha Riemsma.

Riemsma is hoofdredacteur bij de krant De Twentsche Courant Tubantia. Ze heeft twee zonen uit een vorig huwelijk. Van Nieuwkerk was sinds 1986 getrouwd met Karin van Munster en inmiddels ook niet meer samen. Ook hij heeft twee kinderen: dochter Jet en zoon Kees.

Martha Riemsma

Instagram / Martha Riemsma

Matthijs trouwde in 1986 met Karin van Munster. In 2007 gingen ze even uit elkaar. Daarover was de presentator openhartig in DWDD: “Ik heb mijn ouders, kinderen en vrouw veel verdriet gedaan.”

Van Nieuwkerk onthulde: “Ze spraken me aan op losbandig gedrag. Op drank, mijn grootste vriend en vijand. Dat heb ik moeten dresseren, uiteraard, anders kun je niet leven, anders kun je niet een liefdevol en sociaal leven hebben in het gezin waar ik deel vanuit maak, en dat wilde ik graag.”

Het management wil wel niet ontkennen of bevestigen of de presentator nu officieel gescheiden is van Van Munster.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jet van Nieuwkerk (@tipvanjet)

Lees verder

Nieuwste

Tbs’er op onbegeleid verlof betast drie kinderen

tbs'er

In het centrum van Venray zijn zaterdag 19 juni drie kinderen betast door een tbs’er van De Rooyse Wissel. De persoon had onbegeleid verlof gekregen.

Het Openbaar Ministerie startte een strafrechtelijk onderzoek. Ze willen verder geen commentaar geven over de identiteit van de man, noch over de aard van het voorval.

De Limburger schrijft dat het gaat om een 42-jarige man die eerder veroordeeld is voor feiten van aanranding. Zaterdag had hij enkele uren onbegeleid verlof. Het is op dat moment dat hij zich vergreep aan drie kinderen van 13, 11 en 5 jaar oud.

De man is op heterdaad betrapt en een burger zette de achtervolging in. Omstanders konden de man overmeesteren.

Lees verder

Nieuwste

Bas Smit en Nicolette van Dam laten ravage achter in chique hotel

Bas Smit

Bas Smit en Nicolette van Dam waren onderweg voor een romantisch uitje, maar dat verliep niet zoals gepland.

Het koppel liet een ware ravage achter in een chique Londens hotel. Het is al een poos geleden, maar de anekdote blijft grappig. Goede vriend Ronan Keating nam afscheid van de boysband Boyzone en daar moesten Nicolette en Bas bij zijn.

Na het feest doken de twee in bad op hun hotelkamer. Bas legt uit in Grazia: “Ineens werd er heel hard op de deur gebonkt.” Het bleek de conciërge te zijn. “Wat zijn jullie in godsnaam aan het doen? Aan de bar loopt het water door het plafond naar beneden. Wat bleek: ons bad – zo’n chique losstaande zonder waterstop – was helemaal overgelopen.”

Bas was blijkbaar de kraan vergeten dicht te draaien. Nicolette vult aan: “Toen we een uur later naar buiten gingen, zagen we dat een stuk van de lobby was afgezet, omdat daar het water naar beneden druppelde.”

Lees verder

Trending