Connect with us

Nieuwste

Eloise ontvolgt mensen die haar onzeker maken met ‘perfecte lichamen’

Eloise

Eloise van Oranje heeft de ideale manier gevonden om te kunnen omgaan met het onrealistisch schoonheidsideaal op sociale media. De dochter van Constantijn en Laurentien zegt in Tijd voor MAX dat ze personen die haar onzeker maken gewoon ontvolgt.

Tijdens haar talkshowdebuut vertelde ze openhartig: “Ik ben ook maar een jong meisje, dus natuurlijk ben ik ook onzeker over dingen. Op social media krijg je zo vaak perfecte dingen te zien.” De gravin vervolgt: “Je moet je bedenken dat het een momentopname is van iemand. En hoe ik daarmee omga is wel echt mensen ontvolgen waarvan ik de hele tijd denk: jij bent zo mooi, was ik maar zo.”

De gravin beseft dat dit helemaal fout is. “Heel de tijd iets anders willen zijn dan dat je eigenlijk bent. Waarom zou je iemand volgen waarmee je jezelf alleen maar gaat vergelijken?”

Eerste boek

Uiteraard was Eloise vooral te gast in de talkshow om er te praten over haar eerste boek. Het boek Learning By Doing gaat over de antwoorden die ze krijgt van haar fans over voeding, het studentenleven en over mode.

Ze geeft toe dat ze een beetje geholpen werd door haar ouders. “Mijn moeder heeft veel ervaring met boeken schrijven dus zij was heel kritisch op de taal. Maar echt alleen maar goeie kritiek. Dus dat is heel fijn om te hebben.”

Ze voegt eraan toe dat het niet de bedoeling is om mensen te gaan vertellen hoe ze iets moeten doen. “Ik maak ook gewoon fouten. Ik ben net 19 dus ik doe ook maar wat”, klinkt het nuchter.

Lees verder

Nieuwste

Bas Smit en Nicolette van Dam laten ravage achter in chique hotel

Bas Smit

Bas Smit en Nicolette van Dam waren onderweg voor een romantisch uitje, maar dat verliep niet zoals gepland.

Het koppel liet een ware ravage achter in een chique Londens hotel. Het is al een poos geleden, maar de anekdote blijft grappig. Goede vriend Ronan Keating nam afscheid van de boysband Boyzone en daar moesten Nicolette en Bas bij zijn.

Na het feest doken de twee in bad op hun hotelkamer. Bas legt uit in Grazia: “Ineens werd er heel hard op de deur gebonkt.” Het bleek de conciërge te zijn. “Wat zijn jullie in godsnaam aan het doen? Aan de bar loopt het water door het plafond naar beneden. Wat bleek: ons bad – zo’n chique losstaande zonder waterstop – was helemaal overgelopen.”

Bas was blijkbaar de kraan vergeten dicht te draaien. Nicolette vult aan: “Toen we een uur later naar buiten gingen, zagen we dat een stuk van de lobby was afgezet, omdat daar het water naar beneden druppelde.”

Lees verder

Nieuwste

Koningin Máxima is helemaal klaar met mondkapjes

koningin Máxima

Tijdens een werkbezoek aan het UMC Utrecht liet koningin Máxima verstaan dat ze zo snel mogelijk van dat mondkapje af wil.

Het bezoek kaderde in het teken van de inhaalzorg. Toch kwam het mondkapje ook ter sprake. Doet moest op tijdens de wandeling, maar mocht af tijdens de gesprekken. Bestuursvoorzitter Margriet Schneider vertelt: “Het zal even wennen zijn als ze niet meer overal gedragen hoeven worden.”

Máxima bezocht een flink aantal zorginstellingen en ziekenhuizen. De koningin doet dit met heel veel passie en bereidt zich altijd uitstekend voor.

Als gevolg van de coronapandemie verschoof de reguliere zorg naar het achterplan. Ziekenhuizen hadden gewoon geen ruimte voor de behandelingen van andere patiënten. Op zeker ogenblik lagen er zestig coronapatiënten op de ic van het UMC. Nu zijn er dat nog amper vier.

UMC-baas Scheider verklaart: “Het is een bijzonder moment. We kunnen weer vooruit kijken. Er is nu ruimte om de uitgestelde zorg in te halen en om wachtlijsten terug te dringen, maar we moeten wel kijken hoe we dat aanpakken.”

Máxima had het zo naar haar zin tijdens het werkbezoek dat ze nog twintig minuten bleef plakken. Ze maakte nog een extra wandeling op de hart- en longafdeling. Daar sprak ze met een longarts en keek mee tijdens een videochat met een patiënt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Lees verder

Nieuwste

Net binnen: Birgit Schuurman in verwachting van tweede kindje

Birgit Schuurman

Birgit Schuurman laat via de sociale media weten dat ze in verwachting is van haar tweede kindje.

Bij een reeks kiekjes schrijft Birgit: “1 + 1 = 3. Superblij en dankbaar om te kunnen vertellen dat ik een klein broertje voor Chico in mijn buik heb zitten. Op deze foto’s, gemaakt voor het nieuwe LINDA zomerboek, wisten we nog niet dat ik niet veel later zwanger zou zijn… Het leven zit vol verrassingen en ik zit vol leven!”

Voor Birgit Schuurman en haar vriend Sander van Haarlem is het hun eerste kindje samen. Uit haar huwelijk met regisseur Arne Toonen heeft ze al een zoon Chico. In 2019 besloot het koppel om uit elkaar te gaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BIRGIT SCHUURMAN (@birgit.schuurman)

Lees verder

Trending