-

Nieuwste

André Hazes: ‘Monique wil niet dat zoontje Sarah al ontmoet’

André Hazes

Voorlopig komt er nog een kinderkamer in de nieuwe woning van André Hazes en zijn nieuwe vlam Sarah van Soelen. De zanger onthult dat zoontje Dré zijn nieuwe vriendin nog niet ontmoet heeft.

André legt uit aan Story: “Zover zijn we nog niet. Dat is ook logisch. Daar heeft Monique ook een stem in. Al duurt het een jaar, of twee jaar, dat moet ik respecteren.” De zanger zegt dat dit vooral te maken heeft met de achtergrond van Monique.

Gescheiden ouders

Omdat Monique zelf dochter is van gescheiden ouders weet ze heel goed wat ze wil voor haar zoontje. André geeft aan dat het belangrijkste is dat hij zijn zoontje geregeld ziet en dat het contact met Monique goed verloopt. De zanger vertelt: “Het gaat echt perfect tussen ons, of dat moet een spel zijn, maar dat denk ik niet. Alles gaat heel gemoedelijk. Gisteren heb ik Dré opgehaald om naar de dierentuin te gaan. Daarna heb ik hem naar Monique gebracht, die bij de kapper zat.”

Dré had het heel moeilijk

De ouders willen zo weinig mogelijk veranderen voor hun zoontje. Dat is ook de reden waarom Monique in de woning van André blijft wonen. De zanger geeft toe dat de breuk heel moeilijk was voor Dré junior. “De eerste weken na onze breuk had Dré het wel moeilijk. Onze mazzel is wel dat ik altijd al veel weg was, dus er is niet veel veranderd voor hem. Het enige verschil is dat ik daar niet meer slaap. Monique zegt ook dat hij het heel goed doet, ook op school.” De zanger zegt dat Dré de miniversie van hem is. “Ik merkte het gisteren ook weer in de dierentuin. Hij heeft streken en uitspraken, dat ik denk: jij bent echt een kind van mij. Het is echt een kloon.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder