Connect with us

Nieuwste

Koningin Máxima ging eigenlijk met andere man trouwen

Máxima

Hoewel Willem-Alexander uiteraard de grote liefde is van Máxima, was hij niet haar eerste vlam. Toen ze nog in Argentinië woonde, was ze samen met Tiziano Iachetti.

De temperamentvolle man heeft een heel ander karakter van Willem-Alexander. Meer nog: ze zijn echte tegenpolen.

Máxima was piepjong toen ze verkering kreeg met Tiziano, die zeven jaar ouder was. De man is van Italiaanse oorsprong en handelde in espressotoestellen. Auteur Marcia Luyten schetst een beeld van de eerste grote liefde van Máxima. “Tiziano is een dandy, die ook wel uitging met fotomodellen.”

Luyten de biografie Moederland over het leven van Máxima. Onze koningin ontdekte samen met Tiziano het nachtleven in Buenos Aires. De schrijfster vertelt: “Máxima studeert nog en werkt bij de bank. Ze is dol op Tiziano, maar lonkt al haar hele leven naar het buitenland. Dat trekt aan haar als een magneet.”

Máxima zou met iemand uit de bovenklasse willen trouwen. Een zogenaamde echte Italiaan met Italiaanse ouders. “Terwijl: ze heeft het bloed van een conquistadora, die er op uit wil, de wereld wil ontdekken en wil zien: hoe ver kan ik komen?”, geeft Luyten nog mee.

Ten huwelijk gevraagd

Máxima koos er uiteindelijk voor om naar New York te trekken. Daarom liet ze haar toenmalig vriendje achter. Tiziano was kapot van het feit dat Máxima zijn huwelijksaanzoek afwees. Ook Máxima was naar verluidt heel verdrietig in die periode. “Ondanks zijn huwelijksaanzoek, daar was zij zelf heel verdrietig over.” De Italiaan loste nooit veel over zijn relatie met onze koningin. Het enige wat hij ooit zei, was: “Het is een goede meid. En heel intelligent.”

Lees verder

Nieuwste

Hamas lanceert ongeziene raketaanval op Tel Aviv: meer dan 130 raketten

tel aviv

Vanavond opende Hamas een ongeziene raketaanval op de Israëlische stad Tel Aviv. De Palestijnse beweging zegt dat het om minstens 130 raketten gaat.

De sirenes gingen af en op beelden zijn duidelijk raketinslagen te zien en te horen. Er is minstens een gewonde gevallen. Andere bronnen maken melding van een dode en meerdere gewonden. De berichtgeving over het aantal slachtoffers is nog in volle ontwikkeling.

De actie van Hamas is bedoeld als vergelding voor een luchtaanval van Israël op de Gazastrook. Een torenflat waar een kantoor van Hamas gevestigd was, stortte daarbij in. De mensen in het appartementsgebouw waren vooraf gewaarschuwd over de aanval.

Israël beleeft een roerige week. Religieuze sentimenten, historische gedenkdagen en decennialange opgekropte frustraties zorgen voor een explosieve mix. De gevreesde escalatie van geweld lijkt zich stilaan te ontplooien.

Lees verder

Nieuwste

Koningin Máxima zingt cover Queen van OG3NE uit volle borst mee

Koningin Maxima

Dinsdagochtend was koningin Máxima in het kader van haar bliksemtournee door Nederland aanwezig in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Daar is ze verrast met een concert van meidengroep OG3NE.

Máxima genoot met volle teugen, want het nummer ‘Somebody to Love’ van Queen zong ze uitbundig mee.

Ze had het lied nog gezonden samen met haar dochters voor de vijftigste verjaardag van koning Willem-Alexander. Na afloop zei de koningin: “Mooi, bedankt!”

Verjaardag

De rondleiding maakt deel uit van de campagne van stichting ‘Meer Muziek in de Klas’. De koningin is erevoorzitter van de stichting en viert volgende week maandag haar vijftigste verjaardag.

Lees verder

Nieuwste

Marco Borsato vindt nieuwe roeping als vuilnisman

Marco Borsato

Het leven van Marco Borsato is grondig overhoop gegooid. Tegenwoordig zit hij niet meer in de muziekstudio maar achterop de vuilniswagen.

Marco laat zijn fans via Instagram Stories weten: “Yo guys, vandaag een dagje op de vuilniswagen. It’s a dirty job, but someone’s got to do it.” De zanger is niet vies om zijn handen uit de mouwen te steken en met de vuilniswagen mee te rijden. Aanvankelijk zat Marco Borsato nog in de wagen, maar daarna besloot hij om achterop mee te rijden.

Toch ziet het er niet naar uit dat de zanger zijn muziekcarrière vaarwel zegt. Eerder deelde Marco een Instagram Story van een filmklapper. Het lijkt erop dat Marco gewoon bezig is met de opnames van een nieuwe muziekclip.

Marco Borsato

Lees verder

Trending