Connect with us

Nieuwste

Zwarte dag: Frank van Etten en vriendin verliezen ongeboren baby

Frank van Etten

Een gitzwarte dag voor Frank van Etten. De volkszanger en zijn vriendin Melanie verloren een van hun ongeboren baby’s. Frank deelt het droevige nieuws op zijn Instagram.

Eerder dit jaar kondigde de zanger aan dat hij vader wordt. Frank van Etten schreef toen op Instagram: “Wij kunnen het niet meer voor ons houden en zijn zelf enorm dankbaar want het is een gegeven en niets is vanzelfsprekend. Wij worden papa en mama en niet van één maar van twee!”

Mokerslag

Van Etten postte vandaag een foto van een zwarte achtergrond. De zanger heeft het emotioneel heel zwaar. Frank laat weten: “De dag positief opgestaan maar dat is veranderd in een zwarte dag. Waar het ene kindje mag blijven leven is het andere kindje gestorven. Verdrietig en blij tegelijk dat het ene kindje goed maar de andere is gestorven en dat zet toch alles even stil voor ons. We zijn verdrietig aangeslagen en moeten dit even een plekje geven.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Frank van Etten (@frankvanetten)