Connect with us

Nieuwste

Op heterdaad betrapt: Prinses Alexia scheldt erop los!

Prinses Alexia

Dit jaar geen wintersportvakantie voor de koninklijke familie. Dat liet de Rijksvoorlichtingsdienst eerder al weten. Een en ander heeft natuurlijk te maken met de coronacrisis en de geldende maatregelen. Dus moeten we het stellen met de heerlijke beelden van vorig jaar. Tijdens hun skivakantie in Lech werd prinses Alexia op heterdaad scheldend en vloekend betrapt!

Prinses Alexia moet nog wat aan haar skivaardigheden schaven. Zoveel is duidelijk. Daar zal ze dit jaar wellicht niet meer de kans toe krijgen.

Wanneer de prinses de skilift vastpakt, laat ze stuntelig haar skistok vallen. Alexia liet zich volledig gaan en begon erop los te schelden. En dat onder de niets ontziende camera’s van de verzamelde Nederlandse pers. “K*t, k*t!”, klinkt het aldoor. Prinses Alexia mag echter rekenen op de helpende hand van haar nichtje Leonore om de stok voor haar op te rapen. En zo kon de prinses toch nog verder met de glimlach.

Bekijk de heerlijke beelden hieronder!