Connect with us

Nieuwste

Marco Borsato verklaart Leontine de liefde op Valentijn

Marco Borsato

Ondanks meerdere affaires en de echtscheiding beschouwt Marco Borsato zijn ex Leontine nog altijd als zijn Valentijn. De zanger mist zijn ex ontzettend hard. Marco verklaart vandaag op Instagram zijn liefde aan Leontine.

Bij een filmpje van enkele romantische kiekjes van het stel, schrijft Marco: “Valentijnsdag is een dag dat je je geliefde al dan niet anoniem even in het zonnetje zet. Of in ieder geval even laat weten dat je aan hem of haar hebt gedacht.”

Een emotionele Marco gaat verder: “Zij is nog altijd mijn Valentijn! Fijne Valentijnsdag, Leontine Borsato.” Onder de laatste foto in de video schrijft de zanger nog: “Ik mis je lieve Tien!”

Ongeveer een jaar geleden liep hun huwelijk van 22 jaar op de klippen. Aanleiding daarvoor was de affaire van Marco Borsato met pianiste Iris Hond. Daarna kwamen er nog andere affaires van de zanger aan het licht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)