Connect with us

Nieuwste

Duitse media beweren: ‘Máxima is ieder jaar zwanger!’

Máxima

Het is geen geheim dat de Duitsers helemaal weg zijn van de Oranjes. Dat neemt niet weg dat sommige media soms de vreemdste roddels verspreiden. Zo is Máxima ieder jaar wel zwanger volgens hen.

Annemarie de Kunder vertelt aan RTL Boulevard: “Máxima is elk jaar wel zwanger. Dan weer van een tweeling, dan weer van een drieling.”

De royaltyverslaggever zegt dat Willem-Alexander volgens de Duitse media ook zowat alle ziektes al heeft gehad.

Verkoopt als een malle

De Kunder legt uit: “Het verkoopt natuurlijk als een malle. De verhalen in de Duitse media zijn vaak zo groots en ongeloofwaardig, dat als ze hier al de kop opsteken dan moeten we misschien gewoon een beetje glimlachen en denken van ‘ah, die gekke Duitsers die hebben weer wat verzonnen.”

Bloedbonje

Marc van der Linden voegt eraan toe: “Drama verkoopt beter dan geluk.” Sinds de controversiële Griekenland-vakantie bericht de Duitse media heel negatief over het koningshuis.

De royaltydeskundige gaat verder: “Alsof Willem-Alexander en Máxima bloedbonje hebben, in hun eigen kamers de koffers aan het pakken zijn om zo snel mogelijk het land uit te vluchten naar betere oorden, omdat de republiek hier op uitbreken staat.”