Connect with us

Nieuwste

Bezorger laat gevallen oma gewoon op de grond liggen

bezorger

Patricia Stewart (72) was uitgegleden op de sneeuw voor haar woning en kwam ten val. Dan zag de oma uit Bainsford in Schotland de postbode. Ze dacht dat ze eindelijk gered was. Maar niets was minder waar. De bezorger weigerde haar recht te helpen.

Patricia schreeuwde al 20 minuten om hulp. De bezorger passeerde haar en zei: “Ik kan je niet helpen, maat. Ik ben kapot.” Ondanks haar smeekbeden liep de postbode gewoon door.

Patricia vertelt aan de media: “Twintig minuten lang schreeuwde ik om hulp en ik huilde. Ik lag deels in de sneeuw en had mijn hoofd gestoten.”

De oma hield een grote bult over aan haar ongelukkige val. De familie van Patricia is razend op de bezorger en ze omschrijven zijn gedrag als walgelijk. Haar nichtje Sheryl Harkins getuigt: “Het is niet te geloven. Toen ik dat hoorde, dacht ik dat het een vergissing was.”

Sheryl verzorgt haar tante en gaat iedere dag vier keer langs. Maar ze had daar uren kunnen liggen. “Het was de koudste nacht in het Verenigd Koninkrijk sinds 26 jaar en hij liet mijn tante gewoon op de grond liggen”, zegt ze.

Niemand van de buren hoorde Patricia om hulp roepen. Toen Sheryl de camerabeelden van de buren onder ogen kreeg, kon ze het niet geloven. Uiteindelijk was er een andere postbode in de buurt die haar overeind hielp.

De manager van de post kwam langs bij de familie om verontschuldigingen aan te bieden. Er is een onderzoek ingesteld naar het wangedrag van de bezorger.