-

Nieuwste

Rico Verhoeven wilde stoute dingen doen met EOTB-terror tweeling

Rico Verhoeven wilde trio met EOBT-tweeling

Rico Verhoeven was gisteren ongenaakbaar in het Glory-zwaargewichttoernooi waar hij Tarik Khbabez en Hesdy Gerges versloeg. Nu moet de kickbokser in de ring tegen de EOTB-terror tweelingen Sharon en Esmee! Esmee beschuldigde Rico in een Instagram-post van oneerbare voorstellen.

Esmee steekt van wal met te zeggen dat ze Rico Verhoeven niet mag. De realityster beweert dat de kickbokser haar benaderde met het voorstel om een triootje te doen met haar zus. Op dat moment had hij nog een relatie met Jacky.

De terreurtweeling vertelde: “Hij wilde een trio met een tweeling en had het hele plan al uitgelegd aan ons. Hij vertelde de naam van het hotel, en hij zou op de parkeerplaats op ons wachten.”

Esmee gaat verder: “Wij moesten daar geld van hem aannemen om alvast in te checken en hij zou dan via de zijkant naar binnen komen.” De brunette zegt dat ze niets moet bewijzen. “Ik heb dit nooit verteld, omdat hij toen nog in een relatie zat met Jacky Duchenne”, zegt ze nog.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door cestmocro ??/?? (@cestmocro)

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder