Connect with us

Nieuwste

Rico Verhoeven wilde stoute dingen doen met EOTB-terror tweeling

Rico Verhoeven wilde trio met EOBT-tweeling

Rico Verhoeven was gisteren ongenaakbaar in het Glory-zwaargewichttoernooi waar hij Tarik Khbabez en Hesdy Gerges versloeg. Nu moet de kickbokser in de ring tegen de EOTB-terror tweelingen Sharon en Esmee! Esmee beschuldigde Rico in een Instagram-post van oneerbare voorstellen.

Esmee steekt van wal met te zeggen dat ze Rico Verhoeven niet mag. De realityster beweert dat de kickbokser haar benaderde met het voorstel om een triootje te doen met haar zus. Op dat moment had hij nog een relatie met Jacky.

De terreurtweeling vertelde: “Hij wilde een trio met een tweeling en had het hele plan al uitgelegd aan ons. Hij vertelde de naam van het hotel, en hij zou op de parkeerplaats op ons wachten.”

Esmee gaat verder: “Wij moesten daar geld van hem aannemen om alvast in te checken en hij zou dan via de zijkant naar binnen komen.” De brunette zegt dat ze niets moet bewijzen. “Ik heb dit nooit verteld, omdat hij toen nog in een relatie zat met Jacky Duchenne”, zegt ze nog.