Connect with us

Nieuwste

Door waterkanon omver gespoten Denise heeft schedelbreuk

waterkanon

Tijdens de rellen in Eindhoven van zondag liep Denisa Štastná een schedelbreuk op nadat een waterkanon haar tegen een muur spoot. Ze kreeg 18 hechtingen. De Tsjechische dame zegt dat ze precies wilde weglopen van de rellen. Op de social media krijgt de jongedame er flink van langs. De meeste mensen vinden dat het haar eigen schuld is.

De heftige beelden tonen hoe Denisa wordt geraakt door een forse waterstraal en tegen een muur wordt aangeblazen. Ondersteund door haar vriend Michael Piksel loopt ze daarna met een bebloed gezicht weg. Volgens Denisa herinnert ze zich van het ogenblik niets meer. Haar geheugen kwam pas terug toen ze eerste hulp kreeg.

Eigen schuld, dikke bult?

Denisa krijgt het zwaar te verduren op de social media. Heel wat mensen vinden dat ze het zelf gezocht heeft en dat ze daar niet hoefde te zijn. De vriend van de vrouw reageert nu voor het eerst op de feiten. Michael vertelde: “We stonden te filmen bovenop de fietsenstalling toen het opeens helemaal fout ging. Toen zijn we ook direct naar beneden gegaan maar toen stond het waterkanon al naast ons. Voor ik het in de gaten had lag Denisa bewusteloos op de grond naast me. Daarom zie je mij op de beelden ook zo heftig reageren.”

Schedelfractuur

In het ziekenhuis kreeg Denisa te horen dat ze een schedelfractuur had opgelopen. Denisa zegt dat de hulpverleners zeiden dat ze geluk had gehad. De jongedame zegt dat ze dood had kunnen zijn. Denisa: “Ik snap dat de politie moest ingrijpen maar om iemand willens en wetens van zo dichtbij te belagen is echt levensgevaarlijk.” De Tsjechische geeft ook nog mee dat ze haar handen omhoog had.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door INSTAVUUR Tijdelijke Account (@altijdvuur)

Ze benadrukt verder ook nog dat ze geen relschoppers zijn. Wel erkent ze dat het wellicht niet verstandig was om daar op die plaats te zijn. Het koppel overweegt juridische actie tegen de politie. Volgens hen was het politiegeweld buitensporig.

Reactie persofficier van justitie

Janine Kramer, persofficier van justitie, liet in een mededeling weten: “Er lag een noodbevel en er is meerdere keren omgeroepen dat je moest vertrekken. Als je dan niet weggaat, ben je in principe strafbaar.”

Bekijk hier meer beelden van de chaos in Eindhoven.

Lees verder

Nieuwste

Katja Schuurman uit de kleren voor sociaal experiment

Het is geen geheim dat Katja Schuurman wel van een beetje experimenteren houdt. De voorbije weken komt ze echter al genoeg in de media. Dat komt vooral ook door ex-man Thijs Römer. Toch wil Katja nog meer aandacht.

Op Instagram laat ze weten: “Mijn aantal volgers blijft al een poosje steken.” Daar heeft de actrice een goede oplossing voor. “Dus bij wijze van sociaal experiment; benieuwd of dit helpt”, post ze vervolgens bij een pikant kiekje. Terwijl ze vanuit het water wulps in de camera kijkt, bedekt ze haar voorgevel met haar handen.

Enkele fans begrijpen er geen snars van. “Wat een maffe tijd is dit toch’ en ‘ik begrijp je punt niet”, reageert iemand verbaasd. Haar collega’s zien er de humor wel van in. Zo grapt Nicolette Kluijver: “Als het werkt, laat weten!” DJ Nicky Romero laat weten dat het bij haar niet echt lukte. “Ik heb dit dus ook geprobeerd, werkte bij mij averechts.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Lees verder

Nieuwste

René Froger treedt op met helse pijnen

Tijdens de laatste concerten van De Toppers stond René Froger nog lachend op het podium. Maar schijn bedriegt. De zanger leed namelijk helse pijnen. “Ik blijk een nekhernia te hebben.”

Hoewel hij stond te lachen, had hij ontzettend veel pijn. “Ik heb nog nooit met zoveel pijn opgetreden”, vertelt René.

De zanger wilde het er niet over hebben, dus wist niemand het. “Maar het was heftig. Ik stond er met helse pijnen. Een tijdje terug begon het en na wat onderzoeken blijk ik een nekhernia te hebben.”

Eigenlijk moet de zanger nu vooral veel rusten, maar daar is geen tijd voor. “Maar de komende tijd houd ik zeker rust. Dan zie ik wel hoe het loopt. Ik ben blij dat we met De Toppers weer zo’n spektakel hebben kunnen neerzetten. Maar ook trots. Natasja heeft zitten tellen en dit was mijn 57e stadionconcert.”

Lees verder

Nieuwste

Marc van der Linden na herseninfarct: ‘Lag uren te bibberen op de grond’

Nadat hij geveld was door een herseninfarct lag Marc van der Linden wel drie uur op de grond van zijn flat. Zijn vader zou hem uiteindelijk vinden. “Het was inmiddels middernacht toen mijn vader mij vond, als uit de hemel gezonden”, vertelt Marc.

Hij heeft nog een lange weg te gaan, hoewel de uitslagen niet zo slecht waren. “Ik heb een behoorlijke opdonder gekregen en ben hier nog wel even zoet mee. Ik moet straks revalideren om weer te kunnen lopen”, geeft hij aan vanuit het ziekenhuis. Hij volgt tevens logopedie. “Want, zoals je hoort, praat ik anders dan voorheen. Toch waren er geen echte uitvalverschijnselen, ik mag geloof ik niet mopperen.”

Marc heeft moeite met praten, maar toch wil hij absoluut zijn verhaal doen. Hij onthult dat hij op de grond viel toen hij het herseninfarct kreeg. Daarbij stootte hij tegen een kastje met een wonde onder zijn oog tot gevolg.

Hij had enkele uren een afspraak staan met zijn vader. Toen Marc zijn telefoon niet opnam, begon de vader het ergste te vrezen. Aangezien Marc de deur niet opende, moest hij een raampje intikken. Toen zag hij Marc liggen en belde meteen de hulpdiensten.

Marc was de hele tijd wel bij bewustzijn. “Daar heb ik minstens drie uur gelegen, zonder dat ik alarm kon slaan. Ik kon nergens bij en heb al die tijd maar liggen bidden: ‘Wees gegroet Maria, vol van genade…’ Een katholiek jongetje, zo ben ik opgevoed, en ineens komt dat weer naar boven in dat soort omstandigheden.”

Lees verder
Advertisement

Trending