Connect with us

Economie

Zware donderwolken voor De Scheetjes.

Niet alle voormalige Ik Vertrek-deelnemers gaat het zo goed voor de wind als de Meilandjes. De Scheetjes krijgen zware klappen op Bonaire. De familie vreest namelijk nog altijd voor het faillissement.

Hans en Karin vervulden met hun midgetgolfbaan op Bonaire hun grote droom. Maar ze kregen ontzettend veel tegenslagen te verwerken. Eind 2019 leek het dan eindelijk allemaal goed te komen. Maar dan kwam de coronapandemie.

Op het eiland zijn nog nauwelijks toeristen en ook de lokale bewoners blijven weg. Het koppel onthulde aan weekblad Privé: “We maken ons best wel zorgen, want op een gegeven moment moet de molen weer gaan draaien.”

Er is toch ook nog een beetje hoop, want de vluchten naar Bonaire komen langzamerhand weer op gang. Daarover zei het koppel: “Fijn dat er weer geld binnenkomt, want we waren al aan het leven van onze reserves. Helaas zullen we niet snel weer op het inkomstenniveau zitten als begin dit jaar.”