Connect with us

Filmpjes

Vrouw zoeft van glijbaan zee in en belandt vlak naast enorme haai.

Een vrouw beleefde de schrik van haar leven toen ze van een glijbaan op een jacht in de oceaan dook en naast een haai kwam te zwemmen.

Iso Machado vierde onlangs haar verjaardag met vrienden op de Bahama’s. Ze waren op een boot van een vriend. Op een bepaald ogenblik besloot de vrouw van de glijbaan te duiken.

Iemand aan boord zag hoe de vrouw van de glijbaan gleed, maar daar was ook nog iets anders. Hij maakte de filmende persoon, Kevan Sarota, snel attent op de silhouet in het water. In de video is overduidelijk de omtrek van een enorme haai te zien. De vis was maar op enkele meters afstand van de nietsvermoedende vrouw.

De zoon van de vrouw, Anthony, schreeuwt dat ze kalm moet blijven. De dame slaagt er wonderwel in om het hoofd koel te houden.

De beelden van het voorval gingen weinig verwonderlijk compleet viraal.

De vriendgroep sprong daarna ook in het water om ervoor te zorgen dat Iso veilig en wel was. Iso geeft aan dat ze helemaal niet bang was, maar het integendeel een eer vond om zo dicht bij een machtige haai te mogen zijn.

Het ging om een verpleegsterhaai. Deze vissen kunnen tot drie meter lang worden. Doorgaans zijn ze niet gevaarlijk voor de mens. Maar als ze zich bedreigd voelen, kunnen ze lelijk bijten.

Wij zouden toch behoorlijk bang zijn wanneer er zo’n grote haai naar ons toe komt zwemmen. Jij niet soms?