-

Economie

Vrachtwagenchauffeur sterft nadat hij kinderen na botsing uit schoolbus redde.

Een vrachtwagenchauffeur kwam om het leven nadat hij alle kinderen uit een schoolbus redde, nadat hij achter op de bus was ingereden.

Het ongeluk gebeurde voorbije woensdag in de Amerikaanse staat Georgia. Jonathon Grayer (25) was tegen de achterkant van een schoolbus gebotst, die even gestopt was om kinderen te laten uitstappen. Er zaten tien kinderen in de bus.

Daarna gebeurde er iets heel opmerkelijk.

Jonathon sprong meteen uit zijn vrachtwagen om de kinderen in veiligheid te brengen. Nadat alle kinderen buiten waren, zakte hij plotseling in elkaar en overleed.

Shane Copeland van de verkeerspolitie verklaarde aan CNN: “Het moet de adrenaline geweest zijn en zijn lichaam begaf het.”

De schoolbus maakte een routinestop om de kinderen uit te laten stappen. De bewakingsbeelden van de bus tonen hoe Jonathon de kinderen die vastzaten onder de banken kon bevrijden. De man is naar het ziekenhuis gebracht, maar alle hulp kwam te laat.

Ook de buschauffeur, Jerry Sweat, en drie kinderen zijn naar het ziekenhuis overgebracht, maar zonder zware verwondingen.

Onze gedachten zijn bij de nabestaanden. De vrachtwagenchauffeur gebruikte letterlijk zijn laatste krachten om deze kinderen te redden. Deze man moet voor altijd herinnerd worden!

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder