-

Economie

Vrachtwagenchauffeur sterft nadat hij kinderen na botsing uit schoolbus redde.

Een vrachtwagenchauffeur kwam om het leven nadat hij alle kinderen uit een schoolbus redde, nadat hij achter op de bus was ingereden.

Het ongeluk gebeurde voorbije woensdag in de Amerikaanse staat Georgia. Jonathon Grayer (25) was tegen de achterkant van een schoolbus gebotst, die even gestopt was om kinderen te laten uitstappen. Er zaten tien kinderen in de bus.

Daarna gebeurde er iets heel opmerkelijk.

Jonathon sprong meteen uit zijn vrachtwagen om de kinderen in veiligheid te brengen. Nadat alle kinderen buiten waren, zakte hij plotseling in elkaar en overleed.

Shane Copeland van de verkeerspolitie verklaarde aan CNN: “Het moet de adrenaline geweest zijn en zijn lichaam begaf het.”

De schoolbus maakte een routinestop om de kinderen uit te laten stappen. De bewakingsbeelden van de bus tonen hoe Jonathon de kinderen die vastzaten onder de banken kon bevrijden. De man is naar het ziekenhuis gebracht, maar alle hulp kwam te laat.

Ook de buschauffeur, Jerry Sweat, en drie kinderen zijn naar het ziekenhuis overgebracht, maar zonder zware verwondingen.

Onze gedachten zijn bij de nabestaanden. De vrachtwagenchauffeur gebruikte letterlijk zijn laatste krachten om deze kinderen te redden. Deze man moet voor altijd herinnerd worden!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder