Connect with us

Economie

Verwoestend nieuws voor presentatrice Linda Hakeboom.

Presentatrice Linda Hakeboom (34) kreeg de diagnose van borstkanker. Dat maakt de presentatrice zelf bekend via Instagram. Ze schreef: “Ik heb helaas slecht nieuws gekregen. Het knobbeltje dat ik ontdekte blijkt kwaadaardig.”

Het nieuws hakte er zwaar in bij Linda. Ze meldt: “Ik heb borstkanker … Dat is een heel gek bericht om te krijgen en het stof moet nog een beetje neerdwarrelen hier merk ik.”

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Linda Hakeboom (@lindahakeboom) on

De presentatrice is erg onzeker over haar toekomst. Ze laat haar volgers weten: “De komende tijd gaan we veel onderzoeken doen om te kijken wat er moet gebeuren.”

Mensen zullen Linda vooral kennen als presentatrice van Rambam. Verder was ze ook nog te zien in Linda’s Mannen en Spuiten en slikken op reis.

View this post on Instagram

Afgelopen week vertelde ik dat ik voor een knobbeltje naar het ziekenhuis moest. Wat ongelooflijk hoeveel reacties daarop kwamen. Van mensen die het zelf hebben meegemaakt, tot mensen die op dit moment in behandeling zijn, tot mensen die iemand kennen in hun omgeving die er wel, of soms ook niet, op tijd bij was. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om direct naar de huisarts te gaan als je iets voelt. Niet stoer doen, er is geen enkele reden om niet aan de bel te trekken. Gelukkig is er in het overgrote gedeelte van de gevallen niks ernstigs aan de hand, maar better safe than sorry toch? En ps: zóveel dank voor alle lieve reacties ook! Ik moet nog eventjes verder onderzocht worden, maar er was niet direct reden tot paniek, dus ik ga er maar vanuit dat t onschuldig is. Ik ben hoe dan ook superblij dat t in de gaten gehouden wordt. Check jezelf! X

A post shared by Linda Hakeboom (@lindahakeboom) on