-

Diertjes

Vacht van bijna kale pup groeit weer na prachtige redding.

Na haar redding had het hondje Terra bijna geen vacht meer en was ze doodsbang. Wellicht was de haaruitval het gevolg van verwaarlozing door haar vorige baasjes.

De arme viervoeter wist niet wat het was om geliefd te zijn en had een lange weg voor zich om te herstellen. Een lieve dierenarts uit West Sussex uit Engeland besloot gelukkig om het arme hondje te helpen.

De haaruitval was te wijten aan schurft, iets wat vaak voorkomt bij verwaarloosde honden of honden die op straat leven.

Dierenartsassistente Jessie DeFreitas was op slag verliefd toen ze Terra zag. Ze had zo’n prachtige ogen. DeFreitas had thuis al vier poezen en een geredde hond, maar ze wist dat ze nog een gouden mandje moest vinden voor deze arme stakker.

Eerst doopten ze haar Honey, maar algauw beseften ze dat die naam niet bij haar paste. Aanvankelijk was Terra immers heel boos en beet ze veel. Omdat het hondje dus helemaal niet zoet of lief was, kozen ze voor Terra.

Maar naarmate Terra begon te genezen, werd ze ook liever. En ze kreeg haar mooie bruine en witte vacht terug. Samen met haar vacht begon ook haar persoonlijkheid te schitteren.

DeFreitas vertelde: “Ze is heel goed hersteld. Je kunt het zien in haar ogen. Ze is alsmaar gelukkiger, ze is fantastisch, ze is gewoon de vriendelijkste en de liefste.”

De dierenartsassistente had al een hele beestenboel in huis, maar ze heeft geen seconde spijt dat ze haar hart ook voor dit hondje opende. De vrouw wist gewoon dat ze dit hondje niet aan haar lot mocht overlaten.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat ze alleen pleegmoeder zou zijn, maar uiteindelijk besloot ze om Terra te adopteren. We zijn zo blij dat Terra het nu goed maakt en de liefdevolle thuis heeft die elke hond verdient!

Diertjes

Een alligator sleept een vrouw van 85 jaar mee de dood in terwijl ze probeert haar hond te beschermen

Een nieuwe video toont het angstaanjagende moment waarop een alligator naar een vrouw sprong die haar hond uitliet bij een meer in haar gemeenschap in Florida, haar de dood in slepend.

De afschuwelijke gebeurtenis, vastgelegd op video die door Inside Edition werd verkregen, ontvouwde zich voor een buurman die wanhopig 911 belde terwijl ze probeerde de vrouw te helpen. Maar het was te laat.

Gloria Serge, 85, stierf nadat ze was doodgebeten door de 10-voet lange alligator toen ze op maandag haar geliefde hond Trooper uit de klauwen van het reptiel probeerde te redden.

De hond van Serge overleefde de aanval, maar de alligator werd later gevangen en geëuthanaseerd.

Serge’s laatste momenten werden vastgelegd op een wildcamera in de Spaanse Lakes Fairways retirement community in Fort Pierce, Florida.

Ze is te zien terwijl ze langs het meer loopt met haar hond, waarna de alligator boven water komt en vervolgens naar het tweetal uithaalt.

Serge probeerde de hond weg te krijgen bij de kaken van de alligator, maar het reptiel greep haar in plaats daarvan en sleepte haar het meer in.

Haar bange buurman Carole Thomas, 76, vertelde Inside Edition dat ze de vrouw probeerde te helpen terwijl ze aan de telefoon was met 911.

“Er is een vrouw in het meer. De alligator heeft haar!”

Terwijl het gesprek zich ontvouwde, raakte de buurman meer van streek toen ze de vrouw niet meer boven water zag komen.

“Ik denk dat ze weg is, oh mijn God,” huilt Thomas in de telefoon.

Thomas zei dat ze een stok haalde om de vrouw naar het land te proberen trekken, maar ze zei: “Ik had haar hoe dan ook niet eerder kunnen bereiken.”

“Het is vreselijk voor haar familie,” voegde Thomas eraan toe. “Het is gewoon vreselijk, vreselijk. En haar vrienden, ik sprak gisteren met een paar van haar vrienden die er kapot van zijn.”

Haar lichaam werd later uit het meer gehaald.

Plaatselijke bewoners vertelden Inside Edition dat de alligator een buurtattractie was die ze Henry noemden. Hij werd gevangen en geëuthanaseerd na de aanval.

De autoriteiten van Florida waarschuwen de bewoners om niet met hun huisdieren bij de vijvers en meren in de omgeving te wandelen.

Serge is de derde persoon die in Florida sinds juli vorig jaar door een alligator is gedood.

Wildlife-experts vonden de alligator op de bodem van de vijver en trokken hem uit het water, waarbij een ambtenaar te zien was die bovenop het reptiel zat.

Een andere oudere vrouw werd gedood door twee alligators nadat ze in juli 2022 in een vijver bij haar huis in het Boca Royale Golf and Country Club in Englewood was gevallen.

De vrouw, waarvan de identiteit niet bekend is, worstelde om boven water te blijven toen twee alligators naar haar

Bekijk de video: 

Lees verder