Connect with us

Economie

Tim Hofman deelt droevig nieuws over Jeroen uit Over mijn Lijk.

Via de sociale media deelde Tim Hofman mee dat Jeroen uit Over mijn Lijk deze week is overleden. Jeroen bezweek maandag aan de gevolgen van een agressieve hersentumor.

Overal zeer

Tim schreef op Instagram: “Hoewel we wisten dat dit kwam, doet het overal zeer waar het zeer kan doen. Jeroen was, of is, een van de meest bijzondere mensen die ik ooit ontmoet heb. Liefdevol, zin in dingen, nergens bang voor. Ook niet voor de dood.” Jeroen is dertig jaar oud geworden. De laatste tijd kon hij nog maar moeilijk praten. “Praten lukt niet meer heel goed, maar dat was eigenlijk niet nodig. We hebben een uur elkaars hand vastgehouden en afscheid genomen zonder het te benoemen”, gaf Tim nog mee.

View this post on Instagram

tot mijn grote verdriet moet ik jullie melden dat Jeroen, Hangxie, uit @overmijnlijk overleden is. en hoewel we wisten dat dit kwam, doet het overal zeer waar het zeer kan doen. Jeroen was, of is, een van de meest bijzondere mensen die ik ooit ontmoet heb. liefdevol, zin in dingen, nergens bang voor. ook niet voor de dood. maar die dood kwam, onvermijdelijk, en nu is ie niet meer. dat is oneerlijk en pijnlijk en maakt mij en zijn geliefden zo godvergeten verdrietig. ik heb Jeroen voor het weekend nog gezien, dat was mooi. praten lukte niet meer heel goed, maar dat was eigenlijk niet nodig. we hebben een uur elkaars hand vastgehouden en afscheid genomen zonder het te benoemen. hij gaf me een zoen en ik hem. ik zei nog 'we hoeven niet zoveel te zeggen he', hij glimlachte en knikte. hij ging op naar waar hij naartoe moest. Jeroen, je hebt het zo fucking goed gedaan man, als mens. we kunnen hier allemaal wat van je leren. 'Lief doen', zei je ooit in DWDD. ik neem het mee naar morgen, beloofd. heb het goed, waar je ook bent. ik ga je missen vriend.

A post shared by Tim Hofman (@debroervanroos) on

De vader van Jeroen overleed ook aan een hersentumor toen hij zestien jaar oud was. Jeroen vernam vlak voor zijn overlijden dat ook hij de genetische afwijking had die de hersentumor veroorzaakt.