-

Economie

Tiener doodgestoken terwijl hij kleine zusje (5) tegen inbreker beschermde.

Khyler Edman was alleen thuis met zijn vijfjarige zus terwijl zijn moeder aan het werk was. Een vreselijke tragedie gooide het leven van het gezin compleet overhoop.

Een man brak binnen in hun huis in Florida en richtte een wapen op Khyler. De man schreeuwde: “Handen omhoog!”

Khyler probeerde zijn zusje te beschermen en raakte met een mes in een schermutseling met de inbreker fataal gewond.

De politie onderzocht een inbraak in een ander huis en arresteerde de 27-jarige Ryan Clayton, die verwondingen had aan zijn hand en bloed van Khyler op zijn shirt.

Alleen maar omdat agenten de omgeving uitkamden op zoek naar meer huizen waar Clayton had ingebroken, dat ze het lichaam van de jongen vonden. Zijn zusje was ongedeerd, maar de jongen had meerdere fatale steekwonden.

Zijn moeder schreef op Facebook: “Een stukje van mijn hart zal voorgoed ontbreken!” De rouwende moeder onthulde op GoFundMe: “Mijn zoon had nog een lang leven voor zich, dat veel te vroeg is ontnomen.” De pagina is opgericht om de familie te helpen bij de betaling van de begrafeniskosten.

De dood van Khyler veroorzaakte een schokgolf in de wijk. Studenten van zijn school hielden een moment stilte en droegen blauw om de jonge held te eren die stierf om zijn zusje te beschermen.

De openbare aanklager liet verstaan dat ze gaan voor de doodstraf voor de dader. Hij heeft een zwaar verleden van drugsmisbruik en werd al 20 keer eerder gearresteerd.

Onze gedachten zijn bij de nabestaanden. Rust in vrede, Khyler.

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder