Connect with us

Economie

Sylvie Meis verbreekt eigen Instagramregels om intens geluk te tonen.

Sylvie Meis is in de zevende hemel, want ze is weer eventjes herenigd met haar zoon Damián. Ze ging hem bezoeken in Denemarken. Speciaal voor de gelegenheid gooide ze haar eigen Instagramregels overboord (geen foto’s van haar zoon) om het bijzondere moment te delen met haar fans.

De zoon van Sylvie is op het kiekje, van de achterkant genomen, haast niet te herkennen. Met hun donkere kleding steken ze af tegen de lichte achtergrond. De kleine diva schreef bij de plaatjes met haar zoon: “HOE erg heb ik jou gemist.”

Sylvie Meis was kapot van verdriet toen haar zoon vertrok naar Denemarken. Daar zal hij samen met zijn vader Rafael van der Vaart aan zijn voetbalcarrière werken. Het is voor haar nu dus een pure zegen om weer even tijd met Damián te kunnen doorbrengen.

Nadat er een corona-uitbraak was onder het wereldberoemde caféterras Sénéquier lijkt het erop dat de blondine precies op tijd weg is uit Saint-Tropez.