-

Economie

Sylvie Meis verbreekt eigen Instagramregels om intens geluk te tonen.

Sylvie Meis is in de zevende hemel, want ze is weer eventjes herenigd met haar zoon Damián. Ze ging hem bezoeken in Denemarken. Speciaal voor de gelegenheid gooide ze haar eigen Instagramregels overboord (geen foto’s van haar zoon) om het bijzondere moment te delen met haar fans.

De zoon van Sylvie is op het kiekje, van de achterkant genomen, haast niet te herkennen. Met hun donkere kleding steken ze af tegen de lichte achtergrond. De kleine diva schreef bij de plaatjes met haar zoon: “HOE erg heb ik jou gemist.”

Sylvie Meis was kapot van verdriet toen haar zoon vertrok naar Denemarken. Daar zal hij samen met zijn vader Rafael van der Vaart aan zijn voetbalcarrière werken. Het is voor haar nu dus een pure zegen om weer even tijd met Damián te kunnen doorbrengen.

Nadat er een corona-uitbraak was onder het wereldberoemde caféterras Sénéquier lijkt het erop dat de blondine precies op tijd weg is uit Saint-Tropez.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder