Connect with us

Funny

Strandgangers in paniek als er plotseling wild everzwijn uit de zee komt.

Strandgangers in het noorden van Duitsland waren in paniek toen ze plotseling een wild everzwijn in de Baltische Zee zagen zwemmen.

Beelden van het tafereel tonen hoe het zwijn met zijn oortjes en snuit boven water komt piepen. Verschillende mensen op het Schonhagen Strand krijsten het uit: “Rennen!” Maar een vrouw lijkt onbevreesd en wijst het naderende zwijn rustig aan voor haar dochter.

Het everzwijn leek zich niet te storen aan de mensen en rende vrolijk door de mensenmassa op het strand.

Wilde everzwijnen staan erom bekend dat ze kunnen zwemmen. Vorige jaar was er nog een groep everzwijnen die verschillende kilometers door de Malacca Straat van Indonesië naar Maleisië zwommen en daar de lokale boeren terroriseerden. Wilde everzwijnen komen vaak voor in Duitsland en veroorzaken wel vaker tumult. Onlangs doken er beelden op van een naakte toerist die achter een everzwijn rende die met zijn spulletjes aan de haal was gegaan.