Connect with us

Funny

Strandgangers in paniek als er plotseling wild everzwijn uit de zee komt.

Strandgangers in het noorden van Duitsland waren in paniek toen ze plotseling een wild everzwijn in de Baltische Zee zagen zwemmen.

Beelden van het tafereel tonen hoe het zwijn met zijn oortjes en snuit boven water komt piepen. Verschillende mensen op het Schonhagen Strand krijsten het uit: “Rennen!” Maar een vrouw lijkt onbevreesd en wijst het naderende zwijn rustig aan voor haar dochter.

Het everzwijn leek zich niet te storen aan de mensen en rende vrolijk door de mensenmassa op het strand.

Wilde everzwijnen staan erom bekend dat ze kunnen zwemmen. Vorige jaar was er nog een groep everzwijnen die verschillende kilometers door de Malacca Straat van Indonesië naar Maleisië zwommen en daar de lokale boeren terroriseerden. Wilde everzwijnen komen vaak voor in Duitsland en veroorzaken wel vaker tumult. Onlangs doken er beelden op van een naakte toerist die achter een everzwijn rende die met zijn spulletjes aan de haal was gegaan.

Lees verder

Funny

Man in z’n blootje zit everzwijn achterna dat zijn laptop pikte.

Deze week ging een man compleet viraal nadat hij in zijn blootje een everzwijn achterna zat dat zijn laptop had gepikt.

De kiekjes zijn gemaakt door een Facebook gebruiker, die ze online zette met toestemming van de man in kwestie. Weinig verwonderlijk zijn ze opgepikt door diverse media.

Het incident vond plaats bij de Teufelssee, een meertje in de omgeving van Berlijn, waar naaktrecreatie toegelaten is. De andere bezoekers keken geamuseerd toe hoe de man achter het everzwijn rende.

Andere social mediagebruikers veroordeelde de vrouw aanvankelijk omdat ze de beelden online had gepost. Ze vonden dat ze hem belachelijk maakte. Maar niets is minder waar. De vrouw legde uit: “De man op de foto heeft lachend toestemming gegeven om ze openbaar te maken. Het leven heeft zo zijn grappige momenten en die mag je gerust met elkaar delen.”

Lees verder

Economie

Papa leest afscheidsbriefje 16-jarige dochter, proest het uit bij laatste regel.

Hoe oud je kinderen ook zijn, als ouder voel je je altijd verantwoordelijk voor hen. Je maakt je constant zorgen over hun welzijn en je viert hun successen. Je kinderen zullen altijd je kinderen zijn. Daar kan niets of niemand iets aan veranderen.

Maar dat gezegd zijnde, is het niet altijd eenvoudig om kinderen op te voeden.

Wellicht zijn de tienerjaren het meest uitdagend. De hormonen slaan op hol, problemen op school, sociale druk van vrienden en de wereld is niet langer iets wat ze alleen maar willen verkennen met jou aan hun zijde.

Kortweg: het leven als ouder van een puber is best stresserend!

Dat is ook wat een vader mocht ervaren toen hij een afscheidsbriefje van zijn zestienjarige dochter aantrof. De vader was een beetje down na het verlies van zijn favoriete football team en wilde zijn stemming een beetje opbeuren door zijn dochter uit te nodigen om een ijsje te gaan eten.

Maar dochter Anna was niet in haar kamer. Hij had haar niet horen vertrekken, dus hij raakte een beetje in paniek.

De brief

Dan zag hij het handgeschreven briefje op het bed. Het leest:

“Liefste mama en papa,

Het spijt me dat ik dit zo moet vertellen, maar ik ben ervandoor met mijn nieuwe vriend John.

Eindelijk heb ik de ware liefde gevonden en hij is echt geweldig! Ik hou vooral van zijn schattige piercings, aantrekkelijke littekens, coole tattoos en zijn enorme motorfiets!

En dat is nog niet alles, ik verwacht ook een kind van hem! Ik ben al drie maanden zwanger. We gaan in zijn caravan wonen, en hij zegt dat hij nog meer kinderen wil. Ik ben zo gelukkig! En raad eens wat? We gaan volgende week trouwen!

En hij maakte me ook duidelijk dat marihuana helemaal nog niet zo slecht is als sommige mensen het voorstellen, dus nu hebben we 18 plantjes achter de caravan. We hebben genoeg voor hem en zijn vrienden, en in ruil geven ze ons zoveel pillen als we maar willen.

Ik hoop wel dat ze snel een remedie vinden tegen herpes, zodat John beter wordt. Hij verdient het echt. Maar maak je geen zorgen over geld, de vrienden van John, Juan en Stanislav, zitten in de filmindustrie en ze gaan regelen dat ik actrice mag worden!

Het baantje betaalt behoorlijk goed, 50 euro per take, en ik krijg nog eens 50 als er meer dan drie mannen meedoen. Dus, maak je maar geen zorgen om mij, ik ben 16 jaar oud en kan best voor mezelf zorgen!

De volgende keer dat ik jullie kom bezoeken, zullen jullie je kleinkind leren kennen!

Kusjes,

Anna

P.S. Papa, hier is geen woord van waar. Ik ben gewoon even bij Emma om televisie te kijken. Ik wilde je er gewoon even aan herinneren dat er ergere dingen in het leven zijn dan The Patriots die van The Eagles verliezen! Zie je zo!”

Deel dit verhaal als ook jij moest lachen!

Lees verder

Funny

Grap van de dag: 85-jarige man is krachtpatser in bed.

De 85-jarige Roger trouwde met de bloedmooie 25-jarige Jenny.

Gezien de gezegende leeftijd van haar echtgenoot besluit de bruid dat het beter is om de huwelijksnacht in aparte kamers door te brengen. Een hele nacht samen slapen zou de oude man immers te veel kunnen worden.

Middenin de huwelijksnacht wordt er op de deur geklopt. Ze staat op en laat haar echtgenoot binnen – klaar voor de liefde.

Ze delen een geweldig moment tussen de lakens. Daarop gaat Roger terug naar zijn kamer en Jenny maakt zich klaar om te gaan slapen.

Een paar minuten later hoort Jenny dat er opnieuw op de deur geklopt wordt. Tot haar grote verbazing staat Roger voor de deur en geeft aan dat hij opnieuw “klaar” is. Jenny is verrast, maar de twee bedrijven opnieuw de liefde.

Als ze klaar zijn, kust Roger zijn bruid en gaat naar zijn kamer. Precies wanneer Jenny uitgeput in slaap wil vallen, staat Roger weer voor de deur, zo kwiek en scherp als een 25-jarige en de twee duiken nog een keertje tussen de lakens.

Als hij haar voor de derde keer wil verlaten, zegt ze hem: “Ik ben diep onder de indruk van je viriliteit, Roger. Ik heb geslapen met mannen die veel jonger zijn dan jij en die konden het maar een keertje. Je bent echt een raket in bed!”

Roger kijkt een beetje beschaamd en zegt: “Dus je bedoelt dat ik hier vandaag al eerder ben geweest?”

Lees verder
Advertisement

Trending