-

Grappig

Strandgangers in paniek als er plotseling wild everzwijn uit de zee komt.

Strandgangers in het noorden van Duitsland waren in paniek toen ze plotseling een wild everzwijn in de Baltische Zee zagen zwemmen.

Beelden van het tafereel tonen hoe het zwijn met zijn oortjes en snuit boven water komt piepen. Verschillende mensen op het Schonhagen Strand krijsten het uit: “Rennen!” Maar een vrouw lijkt onbevreesd en wijst het naderende zwijn rustig aan voor haar dochter.

Het everzwijn leek zich niet te storen aan de mensen en rende vrolijk door de mensenmassa op het strand.

Wilde everzwijnen staan erom bekend dat ze kunnen zwemmen. Vorige jaar was er nog een groep everzwijnen die verschillende kilometers door de Malacca Straat van Indonesië naar Maleisië zwommen en daar de lokale boeren terroriseerden. Wilde everzwijnen komen vaak voor in Duitsland en veroorzaken wel vaker tumult. Onlangs doken er beelden op van een naakte toerist die achter een everzwijn rende die met zijn spulletjes aan de haal was gegaan.

Grappig

Man in z’n blootje zit everzwijn achterna dat zijn laptop pikte.

Deze week ging een man compleet viraal nadat hij in zijn blootje een everzwijn achterna zat dat zijn laptop had gepikt.

De kiekjes zijn gemaakt door een Facebook gebruiker, die ze online zette met toestemming van de man in kwestie. Weinig verwonderlijk zijn ze opgepikt door diverse media.

Het incident vond plaats bij de Teufelssee, een meertje in de omgeving van Berlijn, waar naaktrecreatie toegelaten is. De andere bezoekers keken geamuseerd toe hoe de man achter het everzwijn rende.

Andere social mediagebruikers veroordeelde de vrouw aanvankelijk omdat ze de beelden online had gepost. Ze vonden dat ze hem belachelijk maakte. Maar niets is minder waar. De vrouw legde uit: “De man op de foto heeft lachend toestemming gegeven om ze openbaar te maken. Het leven heeft zo zijn grappige momenten en die mag je gerust met elkaar delen.”

Lees verder