-

Economie

Stier spietst matador in billen en slingert hem door de lucht.

Een matador in Spanje is aangevallen door een stier, nadat hij het beest had neergestoken. Stierengevechten waren vanwege corona afgelast, maar ondertussen zijn er toch weer een aantal hernomen.

Dierenrechtenorganisaties hadden gehoopt dat de pandemie zou leiden tot een stopzetting van de stierengevechten. Maar organisaties zoals Fundación del Toro de Lidia pleitten voor een vervroegde terugkeer.

Spanje heeft inmiddels opnieuw enkele stierengevechten, waarbij slechts een beperkt aantal toeschouwers aanwezig mogen zijn. Een en ander is afhankelijk van de situatie per regio. Uiteraard gelden er strenge coronamaatregelen.

Neergestoken

Matador Enrique Ponce had de stier neergestoken om het dier te doden. Het incident vond plaats in de arena van El Puerto de Santa Maria.

Nadat de stier was neergestoken, zette hij de aanval in op de matador. De man moest zich op de grond werpen om zich te beschermen.

Ponce kwam er naargelang de omstandigheden goed vanaf. Wel zal hij enkele dagen op een pijnlijk achterwerk moeten zitten.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder