Connect with us

Economie

Schrijnend nieuws voor Marga Bult: ‘Eenzaam, depressief en ziek’.

Marga Bult kreeg een zware klap te verwerken. Haar schoonmoeder is namelijk begraven in België. Vanwege corona is het een heel andere uitvaart. De laatste maanden van haar schoonmoeder waren heel schrijnend.

De zangeres deelde op Twitter: “Vandaag mijn lieve schoonmoeder (93) begraven in België met mondkap. Overleefde corona, maar zat vier keer in isolatie van het rusthuis, maanden van eenzaamheid, geen bezoek, depressief, steeds zieker en het werd haar toch teveel. Laatste dagen wel mogen waken bij haar. Dat was fijn.”

Aan de slag als verpleegster

De 64-jarige zangeres besloot tijdens de piek van de crisis niet bij de pakken te blijven zitten. Ze besloot om een handje toe te steken in een zorghotel in Uden. Marga heeft namelijk een opleiding als verpleegster genoten. Het zorgen voor mensen zat nog wel in haar bloed, hoewel het al jaren geleden was dat ze het beroep uitoefende. Op de afdeling palliatieve zorgen kwam Marga vooral in contact met mensen in hun laatste levensfase. Dat viel de zangeres erg zwaar. Marga onthulde: “Je wordt constant geconfronteerd met de dood. Gelukkig zie je ook mensen herstellen. (…) Die positieve kant is er dus ook.”