Connect with us

Economie

Rafael heeft geweldige verrassing voor jarige Estavana.

Toen Estavana Polman de woonkamer binnenstapte, vergat ze wellicht even haar nare knieblessure. Grote liefde Rafael van der Vaart had voor haar 28e verjaardag namelijk een prachtige verrassing voorbereid. Uiteraard waren ook dochtertje Jesslynn en stiefzoon Damián van de partij.

De handbalster deelde de schattige verrassing op haar Instagram. Estavana loopt behoedzaam de woonkamer binnen, waar Rafael, Damián en Jesslynn voor haar beginnen te zingen.

Het zat Estavana de laatste tijd niet mee. Onlangs kreeg ze een zware blessure aan haar rechterknie. Daardoor zal ze er niet bij zijn op het komende Europees Kampioenschap. Ze hoopt herstel te zijn voor de Olympische Spelen van volgend jaar.

View this post on Instagram

HBD my love ? ??? @estavana

A post shared by Rafael van der Vaart (@rafaelvdvaart) on