-

Economie

Postbode vindt baby met navelstreng nog aan lijfje in de bosjes.

Postbodes zien tijdens hun rondes wel vaker bizarre dingen, maar een postbode uit Engeland had nooit gedacht dat hij dit bundeltje zou vinden in de bosjes.

Lauren Smith vertelde aan The Mirror dat haar opa, die postbode is, een pasgeboren baby vond in de bosjes met zijn navelstreng nog aan zijn lichaam.

Na de vondst deed de politie aan de moeder.

Hij moest het kindje opwarmen

De baby is gevonden in een bosje in Hackney, in het oosten van Londen. Het was een koude winterochtend.

Hij was gekleed in een grijze onesie en was in een wit dekentje gewikkeld.

Lauren zei dat haar opa de baby meenam naar zijn postauto, zodat ze hem konden opwarmen en de politie bellen.

In een poging om de moeder van de baby te vinden, schreef Lauren: “Mijn opa heeft zopas een baby gevonden in een bosje. Als je iets weet, contacteer dan alsjeblieft de politie. De baby is oké, maar dat was anders geweest als hij niet gevonden was.”

Ze schreef dat de collega van zijn opa eerst dacht dat er kittens in het bosje lagen. Maar toen ze gingen kijken, vonden ze de baby.

De politie hoopt nog altijd dat de moeder zich bekendmaakt, zodat ze de nodige professionele hulp kan krijgen.

Inspecteur Kevin Weeks van de politie verklaarde: “Onze eerste prioriteit is zowel het welzijn van de baby als van jou.”

De baby heeft geluk dat hij op zo’n koude dag gevonden is. Laten we hopen dat de moeder gevonden wordt en de hulp krijgt die ze nodig heeft.

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder