Connect with us

Diertjes

Poesje met misvormd gezicht op zoek naar gouden mandje.

Toen ze voor het eerst een foto van hem zag, wist Jacqueline Santiago gewoon dat Pinocchio heel anders was.

De magere, schattige kater is geboren met een zeldzame schedelafwijking. Zijn kaakje was niet goed gevormd, waardoor hij alleen nat voedsel kan eten.

Jacqueline baat een opvang uit gespecialiseerd in dieren met speciale behoeften, Friends for Life Rescue Network.

Het poesje weet natuurlijk zelf niet dat hij met een afwijking is geboren. Pinocchio maakt altijd meteen vriendjes met iedereen die hij ontmoet. Jacqueline vertelde aan The Dodo: “Pinocchio is niet het schuchtere type. Hij is extreem zelfzeker en begroet iedereen vrijwel meteen.”

De kater woont nu tijdelijk in de opvang in de Amerikaanse staat California. Het katje rent meteen naar personen toe van zodra ze een voet in de kamer binnenzetten. Het maakt hem niets uit of dat nu wezens zijn met twee benen of met vier benen.

De medische staf van de opvang was meteen op slag verliefd op hem. Onlangs is het katje geopereerd aan zijn schedel. De kitten geneest goed, maar pas als hij volwassen is, zal hij voor adoptie worden vrijgegeven. Hij heeft immers speciale zorgen nodig.

We zijn er zeker van dat hij het gouden mandje zal vinden dat hij zo verdient. Laten we dit katje overladen met hartjes om zijn verhaal onder de aandacht te brengen!