-

Economie

Papa laat dochtertje (2) en hondje alleen achter in auto bij extreme hitte.

Hoewel mensen elk jaar uitgebreid worden gewaarschuwd, blijven we telkens dezelfde verhalen horen: huisdieren en kinderen die in auto’s worden achtergelaten bij heet weer. Een bericht uit Frankrijk toont aan dat deze waarschuwingen bij sommige mensen nog altijd in dovemansoren vallen.

Een vader (32) had zijn dochter en hond in de auto achtergelaten. Het incident deed zich voor op 31 juli tijdens het heetste moment van de dag. Een brigade van de gemotoriseerde rijkswachters reed op se snelweg A43 om de rustplaatsen in het oog te houden.

Bij de L’Isle-d’Abeau rustplaats merkten ze een Renault Mégane op, die geparkeerd stond op een gehandicaptenplek zonder parkeerkaart. Ze keken in de auto en tot hun grote verbazing zagen ze een tweejarig meisje en een hond.

Familie nergens te bespeuren

De familie was nergens te bespeuren. Dus begonnen de agenten omstanders te ondervragen. Een getuige had gezien hoe de vader even voordien een winkel was binnengelopen. Op die manier vond de politie de vader snel.

De man was 32 jaar oud. Hij had geen rijbewijs en zijn voertuig was onverzekerd. De opa van het kindje haalde haar en de hond op. De auto van de man is in beslag genomen en hij zal het voor de rechter mogen uitleggen.

Het meisje en het hondje stellen het gelukkig goed!

Uitgelichte afbeelding: Licentie Wikimedia / Marc Mongenet

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder