-

Economie

Oudste dochter van Jan Kooijman is al hele grote meid.

Jan Kooijman deelt maar zelden foto’s van zijn echtgenote en dochters, maar naar aanleiding van de verjaardag van zijn oudste dochter Logan maakte hij graag een uitzondering.

Logan blies vorige maand negen kaarsjes uit. Hoewel de acteur zijn gezin een beetje afschermt van de sociale media, deelde hij toch een prachtig kiekje van zijn oudste dochter.

En je ziet zo dat ze de knappe genen van haar ouders heeft!

View this post on Instagram

9 #Logan ???

A post shared by Jan Kooijman (@jankooijmagram) on

Lange lokken

Eerder verraste Jan zijn fans overigens ook met een geheel nieuw kapsel. Zijn strakke, korte coupe ruilde de acteur in voor lange lokken tot op zijn schouders! We zijn het niet gewend van Jan, maar hij staat er best aardig mee!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder