Connect with us

Economie

Ontzettend droevig nieuws voor Gerard Joling.

De schoonmoeder van Gerard Joling is overleden. Gerard en zijn manager verbleven op Curacao, maar Wino reisde meteen terug naar Nederland.

De zanger en zijn manager Wino, die ook zijn ex is, waren op Curacao voor de opnames van Joling in het Buitenland. In een video op Instagram laat de zanger weten dat hij graag met Wino naar Nederland was teruggereisd. Gezien het grote team dat betrokken is bij de opnames, kan hij echter niet meteen terug. Gerard zegt dat er al heel wat tranen rolde en dat hij zijn best zal doen om toch wat eerder naar huis terug te keren voor de kerkdienst.

De zanger had dertien jaar lang een relatie met Wino, die daarna zijn beste vriend en manager bleef. Gerard zegt dat hij er de komende tijd wil zijn voor Wino: “Ik hoop dat ik je de komende tijd kan bijstaan.”

Diepe rouw

Gerard zei: “Lieve Wino, de dag waar we allemaal zo bang voor waren kwam na een kort ziekbed van je lieve moedertje steeds dichterbij. De vraag was hoe lang je moedige moedertje het nog vol zou houden. Ik wens jou en je vader heel veel kracht en sterkte toe met dit grote verlies! Ik huil tranen met jullie mee.”