-

Economie

Na 33 jaar komt er eindelijk een vervolg op Dirty Dancing.

Er circuleerden eerder al geruchten, maar nu is de kogel door de kerk: na 33 jaar komt er eindelijk een nieuwe Dirty Dancing film.

Dirty Dancing veroverde wereldwijd miljoenen harten. De klassieker is tot op de dag van vandaag ontzettend populair. Het verhaal met Patrick Swayze en Jennifer Grey in de hoofdrol gaat over de dansleraar Johnny en Frances ‘Baby’ Houseman. Het duurt niet lang alvorens Baby stapelverliefd wordt op haar dansleraar.

Ondertussen is het alweer 33 jaar geleden dat de film voor het eerst in de bioscoop speelde. In 2009 overleed Patrick op 57-jarige leeftijd na een uitputtende strijd tegen alvleesklierkanker.

Jennifer zal echter wel in de nieuwe film te zien zijn. De geruchten staken vorige maand de kop op, over een nieuwe dansfilm die zich in de jaren negentig zou afspelen.

Iedereen wist meteen dat het over Dirty Dancing ging en dat is nu ook bevestigd door de manager van Lionsgate. Er komt een vervolg op Dirty Dancing!

De manager lichtte alvast een tipje van de sluier. Het gaat om een nostalgische en romantische film, waar de fans al jaren op zitten te wachten.

De nieuwe film zal het origineel nooit kunnen doen vergeten. Zeker niet omdat Patrick er niet meer is. Dat neemt niet weg dat we niet kunnen wachten om het vervolgverhaal te zien!

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder