Connect with us

Economie

Na 33 jaar komt er eindelijk een vervolg op Dirty Dancing.

Er circuleerden eerder al geruchten, maar nu is de kogel door de kerk: na 33 jaar komt er eindelijk een nieuwe Dirty Dancing film.

Dirty Dancing veroverde wereldwijd miljoenen harten. De klassieker is tot op de dag van vandaag ontzettend populair. Het verhaal met Patrick Swayze en Jennifer Grey in de hoofdrol gaat over de dansleraar Johnny en Frances ‘Baby’ Houseman. Het duurt niet lang alvorens Baby stapelverliefd wordt op haar dansleraar.

Ondertussen is het alweer 33 jaar geleden dat de film voor het eerst in de bioscoop speelde. In 2009 overleed Patrick op 57-jarige leeftijd na een uitputtende strijd tegen alvleesklierkanker.

Jennifer zal echter wel in de nieuwe film te zien zijn. De geruchten staken vorige maand de kop op, over een nieuwe dansfilm die zich in de jaren negentig zou afspelen.

Iedereen wist meteen dat het over Dirty Dancing ging en dat is nu ook bevestigd door de manager van Lionsgate. Er komt een vervolg op Dirty Dancing!

De manager lichtte alvast een tipje van de sluier. Het gaat om een nostalgische en romantische film, waar de fans al jaren op zitten te wachten.

De nieuwe film zal het origineel nooit kunnen doen vergeten. Zeker niet omdat Patrick er niet meer is. Dat neemt niet weg dat we niet kunnen wachten om het vervolgverhaal te zien!