-

Economie

Na 33 jaar komt er eindelijk een vervolg op Dirty Dancing.

Er circuleerden eerder al geruchten, maar nu is de kogel door de kerk: na 33 jaar komt er eindelijk een nieuwe Dirty Dancing film.

Dirty Dancing veroverde wereldwijd miljoenen harten. De klassieker is tot op de dag van vandaag ontzettend populair. Het verhaal met Patrick Swayze en Jennifer Grey in de hoofdrol gaat over de dansleraar Johnny en Frances ‘Baby’ Houseman. Het duurt niet lang alvorens Baby stapelverliefd wordt op haar dansleraar.

Ondertussen is het alweer 33 jaar geleden dat de film voor het eerst in de bioscoop speelde. In 2009 overleed Patrick op 57-jarige leeftijd na een uitputtende strijd tegen alvleesklierkanker.

Jennifer zal echter wel in de nieuwe film te zien zijn. De geruchten staken vorige maand de kop op, over een nieuwe dansfilm die zich in de jaren negentig zou afspelen.

Iedereen wist meteen dat het over Dirty Dancing ging en dat is nu ook bevestigd door de manager van Lionsgate. Er komt een vervolg op Dirty Dancing!

De manager lichtte alvast een tipje van de sluier. Het gaat om een nostalgische en romantische film, waar de fans al jaren op zitten te wachten.

De nieuwe film zal het origineel nooit kunnen doen vergeten. Zeker niet omdat Patrick er niet meer is. Dat neemt niet weg dat we niet kunnen wachten om het vervolgverhaal te zien!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder