-

Economie

Meisje bedreigd nadat ze foto deelde van overvolle schoolgangen.

De Amerikaanse Hannah Watters postte recent een foto van de gangen op haar middelbare school. Daarop is duidelijk te zien dat niemand afstand hield en dat het ontzettend druk was. Nu krijgt ze bedreigingen.

Na de foto kwam aan het licht dat drie medewerkers en zes leerlingen besmet waren met corona. De directie van de North Paulding High School in Dallas kondigde daarop aan om de school te sluiten voor een grote schoonmaak en over te stappen op leren op afstand. Ondertussen mogen de leerlingen weer naar school.

Hannah is zelfs even geschorst van de school omdat ze de foto online postte. Die schorsing is nu opgeheven. De maatregel is ingetrokken nadat de moeder een gesprek had met de directie van de school. Nu vertelt het meisje aan CNN dat ze zelfs dreigementen kregen. In een van de screenshots van gesprekken stond te lezen: “Ik weet waar dat meisje woont” en “Hannah gaat een zware dag krijgen maandag op school.”

Een strijdvaardige Hannah: “Ik weet dat ik het correcte goed en dit gaat me niet tegenhouden. Maar het baart me wel zorgen, zeker nu mensen met wie ik naar school ga, die ik al jaren ken, mij bedreigen.” Het meisje geeft nog mee: “Ze hebben ons eigenlijk gewoon als proefkonijnen naar school laten gaan om te kijken wat er gebeurt. We kunnen gewoon niet terug als blijkt dat het niet veilig is.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder