-

Economie

Meisje (6) stikt bijna door mondkapje meegebakken in kipnugget McDonald’s.

Een moeder beweert dat haar dochtertje (6) bijna stikte door een mondkapje dat meegebakken was in een kipnugget van McDonald’s.

Maddie was afgelopen dinsdag samen met haar moeder Laura Arber (32) een Happy Meal aan het eten van de McDonald’s in Aldershot in Hampshire. De moeder slaagde erin om de nugget uit de mond van haar dochter te halen. Laura zei: “Het was een masker, het was er zeker in meegebakken.”

McDonald’s liet weten de zaak te onderzoeken.

Laura vertelde aan BBC: “Ik moest mijn vinger in haar mond steken om haar te doen overgeven, en toen kwam er iets blauw mee uit.”

‘Walgelijk’

De moeder vervolgt: “Ik wist niet meteen wat het was, maar ik keek naar de doos nuggets en zag iets blauw uit een andere steken. Het was een masker, het was er zeker mee ingebakken, het was een beetje als kauwgom. Het was walgelijk.”

De moeder van vier zei dat ze meteen naar het filiaal ging om verhaal te halen. De manager vertelde haar dat de nuggets niet in de zaak zelf gemaakt worden. Laura zei dat zij en haar dochter er nooit meer iets zullen bestellen.

McDonald’s verklaarde dat voedselveiligheid hun eerste prioriteit is en dat ze hoog inzetten op kwaliteitsbewaking. Een woordvoerder zei: “Eenmaal we op de hoogte waren, openden we een grondig onderzoek bij de betrokken leverancier, en we ondernamen acties om ervoor te zorgen dat elke lading van dit product uit onze restaurants verwijderd wordt.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder