Connect with us

Economie

Meisje (6) stikt bijna door mondkapje meegebakken in kipnugget McDonald’s.

Een moeder beweert dat haar dochtertje (6) bijna stikte door een mondkapje dat meegebakken was in een kipnugget van McDonald’s.

Maddie was afgelopen dinsdag samen met haar moeder Laura Arber (32) een Happy Meal aan het eten van de McDonald’s in Aldershot in Hampshire. De moeder slaagde erin om de nugget uit de mond van haar dochter te halen. Laura zei: “Het was een masker, het was er zeker in meegebakken.”

McDonald’s liet weten de zaak te onderzoeken.

Laura vertelde aan BBC: “Ik moest mijn vinger in haar mond steken om haar te doen overgeven, en toen kwam er iets blauw mee uit.”

‘Walgelijk’

De moeder vervolgt: “Ik wist niet meteen wat het was, maar ik keek naar de doos nuggets en zag iets blauw uit een andere steken. Het was een masker, het was er zeker mee ingebakken, het was een beetje als kauwgom. Het was walgelijk.”

De moeder van vier zei dat ze meteen naar het filiaal ging om verhaal te halen. De manager vertelde haar dat de nuggets niet in de zaak zelf gemaakt worden. Laura zei dat zij en haar dochter er nooit meer iets zullen bestellen.

McDonald’s verklaarde dat voedselveiligheid hun eerste prioriteit is en dat ze hoog inzetten op kwaliteitsbewaking. Een woordvoerder zei: “Eenmaal we op de hoogte waren, openden we een grondig onderzoek bij de betrokken leverancier, en we ondernamen acties om ervoor te zorgen dat elke lading van dit product uit onze restaurants verwijderd wordt.”