Connect with us

Economie

Mannen zwaar mishandeld na vraag om afval op te ruimen.

Ondertussen zijn vier verdachten aangehouden voor de zware mishandeling van twee mannen. De feiten gebeurden op 31 juli op de Doesburgweg in Gouda.

De mannen van 45 en 41 jaar hadden de vier verdachten gevraagd om die avond hun troep op te ruimen in de buurt van een appartementencomplex. Daar hadden de vier echter geen oren naar en ze keerden zich tegen de twee mannen. Een van de mannen is zo hard geslagen, dat hij bewusteloos raakte. Ook het andere slachtoffer moest zware klappen incasseren.

De politie voerde een uitgebreid onderzoek en kon op 14 en 15 augustus vier arrestaties verrichten. Twee van de verdachten zijn inmiddels weer op vrije voeten. Twee andere verdachten, mannen van 30 en 31 jaar, worden dinsdag bij de rechter voorgeleid.

Lees verder

Economie

Verschrikkelijk nieuws voor Nicol Kremers: ”Ze blijft met lege handen achter”

Nicol is bezig met het opzetten van zijn eigen bedrijf. De vriendin van miljonair Peter Gillis, die heel goed begrijpt wat het betekent om zaken te doen, kampt echter met veel problemen. Zo is het openen van een seksshop niet eenvoudig.

Nicol heeft nu een webshop. Ze was tenminste getekend door haar vriend Peter bij een bedrijf dat ook probeerde haar “Foxwild-bier” te verkopen en Nicol had echt niets. Nu Nicol een seksshop wil openen, wordt Peter weer voor de kar gezet.

Peter is de persoon die het pand in Valkenswaard heeft gekocht en volgens Showmag staat Nicol’s naam niet op de koopakte. Tot nu toe heeft Nicol eigenlijk heel weinig gedaan en wat nog erger is: ze heeft nergens van genoten.

Geen licentie

De seksshop die anderhalf jaar geleden werd aangekondigd, gaat anderhalf jaar geleden daadwerkelijk feestelijk open. Het pand is momenteel verlaten. Omroep Brabant deed onderzoek naar het probleem en als gevolg daarvan wilde de gemeente geen vergunning afgeven aan de winkel, omdat dit niet op prijs werd gesteld. Ondertussen is Nicol behoorlijk afhankelijk geworden van Peter en zijn bankrekening. Nicol’s moeder woont zelfs in een appartement dat is geregistreerd door de vriend van haar dochter. Rob Goossens verwoordde het treffend: “Peter is slim genoeg om ervoor te zorgen dat alle luxe die ze in het leven heeft op haar naam staat! Als de zaken tussen hen beiden uit elkaar zouden vallen, zou Nicol met lege handen staan.

Lees verder

Economie

Familiedrama voor Astrid Kersseboom

NOS Journaal icoon Astrid Kersseboom doet haar werk goed omdat ze haar emoties weet te verbergen bij de meest gruwelijke gebeurtenissen van het moment. Maar dat betekent niet dat Astrid zich nooit verdrietig voelt. Zeker niet als het gaat om de benarde situatie waarin zijn vader zich bevindt…

Astrid Kerseboom (54 jaar) is een begrip geworden voor miljoenen Nederlanders. Maar de meeste mensen weten niet veel over het persoonlijke leven van de nieuwspresentator. Astrid ontmoette haar grote liefde Jos toen ze negentien was, toen ze samen in Tilburg naar de school voor journalistiek gingen. Om het succes van de line-up te vieren presenteerde Astrid een radioprogramma dat midden in de opname abrupt werd onderbroken door Jos. Hij was bezig met tv-opnames en noemde per ongeluk de show van Astrid, die alles volledig verpestte! Achteraf een waardeslip, want die avond hadden Jos en Astrid een levendig gesprek over het evenement. En hoe… Dit gesprek zou het begin van hun relatie markeren die tot op de dag van vandaag voortduurt.

Achteruit

Ook Jos, met wie Astrid inmiddels twee volwassen kinderen heeft – Amber en Rutger – zag hoe Astrid een aantal jaar geleden voor de grootste teleurstelling uit haar carrière kwam te staan. In 2013 nam Sacha de Boer ontslag als het vaste gezicht van Eight Hours Magazine. Astrid had destijds meer overwinningen met de publieke zender. Ze heeft veel nieuwsberichten behandeld en commentaar gegeven op veel van de hoogtepunten van onze Royals op televisie. Vandaar de algemeen aanvaarde overtuiging dat het de ervaren Astrid is die een functie opgeeft, zoals overal in de hoog hiërarchische NOS gebeurt. Het was echter Marcel Gelauff, de grote baas van dit persbureau, die hier een einde aan maakte. De redacteur, bij de NOS discreet bekend om zijn zwak voor jeugdige schoonheid en vrouwelijkheid, besloot dat de minder ervaren Annechien Reginhuizen (42) de stoel van Sacha zou overnemen.

Droefheid

Deze periode is dan ook een enorme tegenslag voor Astrid, maar het verdriet is in geen enkel opzicht te vergelijken met het verdriet dat de presentator voelt in het aangezicht van de benarde situatie van zijn vader Eef (84 jaar oud) haar. Astrids vader lijdt sinds 2007 aan de ziekte van Parkinson. Hij heeft ooit in zijn testament verklaard dat hij zou kiezen voor de dood als hij gedwongen zou worden naar een verpleeghuis te gaan. Wanneer de situatie thuis onmogelijk wordt, komt Eef terecht in een werkhuis, waar zijn afscheid van het leven bijna is uitgekomen. Toen de dokter aan het bed kwam om Eef in te laten slapen, had hij gelijk: er zijn nog te veel goede momenten. Ik wil nog niet dood. Zo kwam de vader van Astrid in een bejaardentehuis terecht, waar hij het volgens zijn dochter prima naar de zin had. Helaas werd Eefs spraak verergerd door de ziekte. Parkinson.

Lees verder

Economie

Het stille verdriet van Chantal Bles: ‘Dochtertje overleed in mijn armen’

Chantal Bles en Robert Doornbos hebben hun eerste kind verloren, een meisje. De stylist zei openhartig over het enorme verlies: “Het was het moeilijkste en moeilijkste wat ik heb gedaan.”

In een interview met Flair vertelde Chantal over de dood van hun dochter. “Ze heeft een keizersnede gehad, wat niet vaak voorkomt. Haar darmen groeien buiten haar lichaam en eenmaal geboren heeft ze geen overlevingskans. Ze werd te vroeg geboren en stierf toen bijna in de armen van Chantal. “Het was het moeilijkste en moeilijkste wat ik heb gedaan.”

Drukke dag

Het meisje werd geboren op 9 april. Het is altijd een drukke dag geweest voor een stylist. “Ik heb buikpijn, misselijkheid, emotioneel, prikkelbaar. Ik ben echt onbeleefd, ik loop vaak alleen. Het bijzondere is dat ik die dag altijd een witte vlinder zie, rustig rondvliegend. voor een paar minuten Vorig jaar heb ik ga die dag wandelen met Jada en het is gebeurd. Jada speelt met deze vlinder, ze rent er achteraan, de vlinder zit op haar hoofd. Ik heb het zien huilen, het was bijzonder. Ik ben helemaal niet spiritueel, maar ik geloof dat alles met een reden terugkomt. Voor mij maakt deze vlinder een droevige dag als deze zoet.

Droevig

Praten over de dood van hun dochter was moeilijk voor het paar. ʻIk praat er graag over, Robert heeft het moeilijk. We beleven en verwerken zijn dood allebei op heel verschillende manieren.

Moeilijke tijd

Chantal en haar familie hebben de laatste tijd een moeilijke tijd doorgemaakt. Haar dochter Jada was twee jaar ernstig ziek. Het 4-jarige meisje is nu een jaar. Chantal is erg trots op zijn familie. “Laten we samen sterk zijn, met onze Jada en Josh! Vandaag denken we meer aan al degenen die het nog steeds moeilijk hebben! “De stylist hoopt met hun verhaal anderen een beetje hoop te kunnen geven.

Lees verder
Advertisement

Trending