Connect with us

Economie

Mannen zwaar mishandeld na vraag om afval op te ruimen.

Ondertussen zijn vier verdachten aangehouden voor de zware mishandeling van twee mannen. De feiten gebeurden op 31 juli op de Doesburgweg in Gouda.

De mannen van 45 en 41 jaar hadden de vier verdachten gevraagd om die avond hun troep op te ruimen in de buurt van een appartementencomplex. Daar hadden de vier echter geen oren naar en ze keerden zich tegen de twee mannen. Een van de mannen is zo hard geslagen, dat hij bewusteloos raakte. Ook het andere slachtoffer moest zware klappen incasseren.

De politie voerde een uitgebreid onderzoek en kon op 14 en 15 augustus vier arrestaties verrichten. Twee van de verdachten zijn inmiddels weer op vrije voeten. Twee andere verdachten, mannen van 30 en 31 jaar, worden dinsdag bij de rechter voorgeleid.