Connect with us

Economie

Man sterft bij Julianadorp nadat hij drie kinderen uit zee probeerde te redden.

Een man raakte vermist nadat hij drie kinderen uit de zee probeerde te redden. Hij zou later overlijden in het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde zondagmiddag bij Julianadorp in de gemeente Den Helder. Een 37-jarige man probeerde om drie kinderen, die niet van hem waren, uit de zee te redden. Toen de kinderen op het droge waren, was hij compleet uit het oog verdwenen.

Er is meteen een grootse zoekactie op touw gezet. Enige tijd later spoelde de Poolse man aan op het strand. De man is gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht. Daar zou hij uiteindelijk overlijden.

De kustwacht verklaarde later dat er bij Julianadorp gevaarlijke muistromen waren. Naar verluidt kwamen er verschillende zwemmers in de problemen.

Deze persoon moeten we herdenken als een held. Hij zette zijn eigen leven op het spel om drie kinderen te redden. Onze gedachten zijn bij de nabestaanden.

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij deelde een video om te tonen hoe je uit een mui kan ontsnappen. Het is belangrijk om deze informatie te delen met je geliefden om drama’s te voorkomen.