-

Economie

Mama graaft tunnel om zoon uit gevangenis te laten ontsnappen.

Dit is nog eens echte moederliefde! Helaas liep het plannetje van deze Oekraïense moeder niet helemaal volgens plan. Ze had een tunnel gegraven om haar zoon uit de gevangenis te laten ontsnappen. De man zit een levenslange gevangenisstraf uit wegens moord.

De moeder ging best creatief te werk. Ze huurde een woning in de omgeving van de gevangenis. Overdag kwam ze niet buiten en ze werkte uitsluitend ’s avonds. Met een stille scooter reed ze elke avond naar een veld langs de gevangenis. Daar had ze op amper drie weken tijd al een tunnel van tien meter gegraven. De aarde voerde ze netjes naar een afgelegen garage. Volgens de politie schepte ze maar liefst drie ton aarde!

Maar helaas voor de vrouw, en de zoon natuurlijk, werd ze betrapt. De vrouw zit nu zelf in de gevangenis omdat ze haar zoon wilde helpen ontsnappen. De politie was naar verluidt diep onder de indruk van haar graafwerken. Ook op de social media regent het complimentjes. Zou jij dit doen voor je zoon?

Uitgelichte afbeelding: politie Oekraïne

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder