Connect with us

Economie

Mama graaft tunnel om zoon uit gevangenis te laten ontsnappen.

Dit is nog eens echte moederliefde! Helaas liep het plannetje van deze Oekraïense moeder niet helemaal volgens plan. Ze had een tunnel gegraven om haar zoon uit de gevangenis te laten ontsnappen. De man zit een levenslange gevangenisstraf uit wegens moord.

De moeder ging best creatief te werk. Ze huurde een woning in de omgeving van de gevangenis. Overdag kwam ze niet buiten en ze werkte uitsluitend ’s avonds. Met een stille scooter reed ze elke avond naar een veld langs de gevangenis. Daar had ze op amper drie weken tijd al een tunnel van tien meter gegraven. De aarde voerde ze netjes naar een afgelegen garage. Volgens de politie schepte ze maar liefst drie ton aarde!

Maar helaas voor de vrouw, en de zoon natuurlijk, werd ze betrapt. De vrouw zit nu zelf in de gevangenis omdat ze haar zoon wilde helpen ontsnappen. De politie was naar verluidt diep onder de indruk van haar graafwerken. Ook op de social media regent het complimentjes. Zou jij dit doen voor je zoon?

Uitgelichte afbeelding: politie Oekraïne