Connect with us

Economie

Kleine André toont Monique dat hij een echte lefgozer is.

De Hazesjes genieten momenteel van een welverdiende vakantie in Italië. Momenteel zijn ze in een hotel aan het Comomeer, waar ze veel waterpret beleven. De driejarige André toont zijn mama dat hij best een waaghals is.

Hoge duikplank

Monique deelde op haar Instagram een video van enkele kinderen die bij een toren met een duikplank in het water spelen. André zwemt in het water en kijkt naar omhoog. Daar ziet hij zijn zoontje staan tussen allemaal kinderen die een kop groter zijn. De kleine vroeg: “Mama, ik wil ook van die duikplank. Dan denk je toch dat hij als de sodemieter weer er af zou willen zodra hij boven aan komt, maar deze man is met z’n 3 jaar gewoon even 3x van deze meters hoge duikplank het Como meer in gesprongen. Held!”, schreef Monique trots. De blondine is heel erg onder de indruk van het lef van haar zoontje.

Omdat de kleine André intensieve privélessen kreeg, kan hij al heel goed zwemmen. Het ventje heeft dus geen zwembandjes nodig.