-

Economie

Josje Huisman onder vuur na oproep verzet coronamaatregelen.

Josje Huisman ligt onder vuur na een wel heel bijzondere oproep aan haar volgers. De zangeres (voorheen K3) vindt namelijk dat mensen de coronamaatregelen aan hun laars moeten lappen.

In een inmiddels verwijderde post op Instagram Stories vroeg Josje Huisman zich hardop af: “Een avondklok, Verplichte mondmaskers. Je buren verklikken op aanraden van de politie …In Duitsland weten ze dat het op die manier niet de goede kant op gaat. Wanneer staan we op in Antwerpen?” Haar bericht was vergezeld van een foto van een betoging in Duitsland tegen de coronamaatregelen.

Ook in een ander bericht uitte ze kritiek: “Ondertussen zijn we dus vijf maanden verder met al die tijd meer dan 99,5 procent van de Belgen die gezond waren en zijn.”

De provincie Antwerpen ziet momenteel een toenemend aantal coronagevallen. Om de verspreiding van het virus tegen te gaan, geldt er een avondklok en zijn mondkapjes op openbare plaatsen verplicht.

View this post on Instagram

???‍♀️??

A post shared by Josje Huisman (@josjecoos) on

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder